Aston Villa a fost lovită puternic de pandemia de coronavirus, motiv pentru care baza de antrenament a clubului a fost închisă de urgență, iar toți jucătorii de la prima echipă au intrat în izolare. Este vorba despre 14 persoane depistate cu coronavirus la club, 10 dintre ei fiind de la prima echipă. Prin urmare, Aston Villa nu s-a putut prezenta la duelul cu Liverpool, din turul 3 al Cupei Angliei, cu echipa de bază.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Pentru a evita neprezentarea și, implicit, înfrângerea la "masa verde", clubul din Birmingham a decis să-și facă apariția la partida cu campioana Angliei folosind jucători de la echipele U23 și U18. Echipa a fost condusă de Mark Delaney, şi el antrenor la tineret. Villa s-a bazat, astfel, pe 7 jucători de la echipa U23 şi 4 jucători de la formaţia U18 a clubului.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
IERI LA 07:06

ASTON VILLA – LIVERPOOL 1-4 | PUŞTII GAZDELOR S-AU DESCURCAT MINUNAT, TIMP DE O REPRIZĂ

În ciuda faptului că a fost eliminată din Cupa Angliei, Aston Villa a fost la înălțime timp de o repriză. Sadio Mane a deschis scorul pentru oaspeți încă din minutul 4, însă atacantul în vârstă de 17 ani, Louie Barry, a dat lovitura pentru echipa lui Mark Delaney în minutul 41, la o fază în care Rhys Williams a fost extrem de lent.
Emoțiile debutului și-au spus cuvântul la final pentru Louie Barry, care a oferit faza zilei după meci, când i-a cerut lui Fabinho să facă schimb de tricouri. Cei doi au făcut schimb de tricouri, însă un membru din staff-ul lui Aston Villa a strigat la Barry mustrându-l că și-a cedat tricoul de debut, chiar în seara în care a și înscris unicul gol al gazdelor. Puștiul din echipa lui Delaney a fugit apoi prin tunel la Fabinho și i-a cerut tricoul înapoi.
Meciurile din Cupa Angliei de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
20/01/2022 LA 21:52
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11