Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Michael Owen a prefațat duelul United-Liverpool, din turul 4 al FA Cup! Pe cine vede favorită

Nicu Savin

Actualizat 24/01/2021 la 16:36 GMT+2

Manchester United-Liverpool este capul de afiș al 16-imilor Cupei Angliei. Michael Owen, care a jucat pentru ambele formații de-a lungul carierei, a oferit predicțiile sale pentru această confruntare, considerând că lucrurile vor arăta diferit față de meciul de săptămâna trecută din Premier League.

Michael Owen

Credit imagine: Eurosport

Manchester United și Liverpool se vor întâlni deseară pe Old Trafford în cel mai așteptat meci din 16-imile Cupei Angliei. Toată suflarea fotbalistică din Anglia și nu numai așteaptă un meci mai spectaculos între cele 2 mari rivale decât cel de săptămâna trecută, când acestea au remizat fără gol în duelul din Premier League.
Michael Owen, fost câștigător al Balonului de Aur, consideră că cele 2 echipe vor aborda diferit partida de pe Old Trafford și vom avea parte de un meci mult mai deschis: "Am putea vedea o schimbare destul de mare în echipele de start și în tactica celor 2 echipe. Meciul de săptămâna trecută a fost extrem de tacticizat, iar United s-a mulțumit cu egalul la finalul celor 90 de minute."

Michael Owen: "Cred că Liverpool va câștiga"

Liverpool traversează o perioadă de criză, dar Owen crede că acest meci de cupă poate fi un bun răgaz pentru oamenii lui Klopp de a-și reveni.
"Acum, în cupă, cred că lucrurile vor arăta diferit. United joacă acasă și nu cred că sunt dispuși să cedeze atât de mult inițiativa celor de la Liverpool. Dacă acest lucru se materializează și United va încerca să atace mai mult, ar putea lăsa spații mari pentru Liverpool. Având în vedere acest lucru, cred că Liverpool va câștiga.", a spus Owen, citat de mirror.com.
  • 2-1 pentru Liverpool este predicția lui Michael Owen pentru meciul din această seară
Partida Manchester-Liverpool este astăzi, de la ora 19:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din FA Cup de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo