Manchester United și Liverpool se vor întâlni deseară pe Old Trafford în cel mai așteptat meci din 16-imile Cupei Angliei. Toată suflarea fotbalistică din Anglia și nu numai așteaptă un meci mai spectaculos între cele 2 mari rivale decât cel de săptămâna trecută, când acestea au remizat fără gol în duelul din Premier League.

Michael Owen, fost câștigător al Balonului de Aur, consideră că cele 2 echipe vor aborda diferit partida de pe Old Trafford și vom avea parte de un meci mult mai deschis: "Am putea vedea o schimbare destul de mare în echipele de start și în tactica celor 2 echipe. Meciul de săptămâna trecută a fost extrem de tacticizat, iar United s-a mulțumit cu egalul la finalul celor 90 de minute."

Premier League
Mike Dean, desființat de un fotbalist legendar: "Cea mai mare simulare din ultimii ani! Rușine!"
03/02/2021 LA 12:46

Michael Owen: "Cred că Liverpool va câștiga"

Liverpool traversează o perioadă de criză, dar Owen crede că acest meci de cupă poate fi un bun răgaz pentru oamenii lui Klopp de a-și reveni.

"Acum, în cupă, cred că lucrurile vor arăta diferit. United joacă acasă și nu cred că sunt dispuși să cedeze atât de mult inițiativa celor de la Liverpool. Dacă acest lucru se materializează și United va încerca să atace mai mult, ar putea lăsa spații mari pentru Liverpool. Având în vedere acest lucru, cred că Liverpool va câștiga.", a spus Owen, citat de mirror.com.

  • 2-1 pentru Liverpool este predicția lui Michael Owen pentru meciul din această seară

Partida Manchester-Liverpool este astăzi, de la ora 19:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Meciurile din FA Cup de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Fotbal
Marea diferență dintre Manchester United și Liverpool, în acest moment
25/01/2021 LA 08:48
Premier League
Predicțiile lui Michael Owen pentru etapa a 13-a din Premier League! Ce prevede la Liverpool-Spurs
15/12/2020 LA 11:49