Manchester United și Liverpool se vor întâlni deseară pe Old Trafford în cel mai așteptat meci din 16-imile Cupei Angliei. Toată suflarea fotbalistică din Anglia și nu numai așteaptă un meci mai spectaculos între cele 2 mari rivale decât cel de săptămâna trecută, când acestea au remizat fără gol în duelul din Premier League.
Michael Owen, fost câștigător al Balonului de Aur, consideră că cele 2 echipe vor aborda diferit partida de pe Old Trafford și vom avea parte de un meci mult mai deschis: "Am putea vedea o schimbare destul de mare în echipele de start și în tactica celor 2 echipe. Meciul de săptămâna trecută a fost extrem de tacticizat, iar United s-a mulțumit cu egalul la finalul celor 90 de minute."

Michael Owen: "Cred că Liverpool va câștiga"

Cupa Mondială FIFA
Reacții dure după Anglia 0-0 SUA! Southgate, criticat că nu l-a folosit pe cel mai talentat jucător
26/11/2022 LA 06:33
Liverpool traversează o perioadă de criză, dar Owen crede că acest meci de cupă poate fi un bun răgaz pentru oamenii lui Klopp de a-și reveni.
"Acum, în cupă, cred că lucrurile vor arăta diferit. United joacă acasă și nu cred că sunt dispuși să cedeze atât de mult inițiativa celor de la Liverpool. Dacă acest lucru se materializează și United va încerca să atace mai mult, ar putea lăsa spații mari pentru Liverpool. Având în vedere acest lucru, cred că Liverpool va câștiga.", a spus Owen, citat de mirror.com.
  • 2-1 pentru Liverpool este predicția lui Michael Owen pentru meciul din această seară
Partida Manchester-Liverpool este astăzi, de la ora 19:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din FA Cup de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Premier League
Ei sunt jucătorii care au scris istorie în tricoul lui Liverpool! Topul celor mai buni fotbaliști
29/04/2022 LA 10:32
Liga
Eden Hazard va fi pentru prima oară titular la Real Madrid, după 3 luni. Anunțul lui Ancelotti
18/12/2021 LA 15:12