Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Îl iubesc!" Cine e fotbalistul care l-a cucerit pe Jamie Carragher după Manchester City - Liverpool

Bianca Dumitru

Publicat 17/04/2022 la 10:21 GMT+3

Liverpool a învins-o pe Manchester City în semifinala FA Cup, scor 2-3, și a obținut calificarea în finala competiției. După meci, Jamie Carragher și-a exprimat aprecierea pentru Sadio Mane, care a reușit o dublă și care i-a cucerit și pe fani.

Thiago Alcantara (2.v.l.) steht mit Liverpool im FA-Cup-Finale

Credit imagine: Imago

La numai o săptămână de la remiza spectaculoasă din Prmeier League (2-2), Liverpool și Manchester City s-au aflat din nou față în față, de data aceasta în prima semifinală din FA Cup, competiție în care egalul era scos din ecuație.
"Cormoranii" au făcut o primă repriză de vis, Ibrahima Konate (9') și Sadio Mane (17', 44') stabilind scorul pauzei, 0-3. În partea secundă, Jack Grealish (46') și Bernardo Silva (90') au redus din diferență, dar fără a reuși să schimbe soarta meciului.
În timpul partidei, Jamie Carragher s-a arătat încântat de evoluția lui Sadio Mane, pe care l-a lăudat printr-o postare pe rețelele de socializare. Fostul fundaș al lui Liverpool a scris pe contul său de Twitter că îl iubește pe senegalezul de 30 de ani, ulterior punctând importanța lui în echipa lui Jurgen Klopp.
"Ce jucător ai fost și încă ești pentru Liverpool, Sadio!", a fost mesajul lui Jamie Carragher.
Citește și:

Mane i-a impresionat și pe fanii lui Liverpool

După dubla din meciul cu Manchester City, Sadio Mane a ajuns la 16 goluri marcate pentru Liverpool în acest sezon, în toate competițiile.
Senegalezul i-a cucerit pe suporterii "cormoranilor", care nu s-au sfiit să-i laude performanța pe rețelele de socializare. "Mane a fost magnific astăzi, a arătat ca un jucător nou la mijlocul terenului. Super Sadio!", a scris un fan pe Twitter.
Un altul a punctat: "Nu credeam că Sadio Mane este capabil să joace așa în rolul de atacant central! A fost absolut superb astăzi!".
Finala turneului ATP de la Monte Carlo este în direct, de la ora 15:30, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo