Liverpool a cucerit al doilea trofeu al sezonului, după ce a câștigat și FA Cup. Echipa lui Jurgen Klopp s-a impus la loviturile de departajare în confruntarea cu Chelsea, după ce a reușit să învingă echipa lui Thomas Tuchel în același mod și la finalul lunii februarie, în finala Cupei Ligii Angliei.
La conferința de presă de luni, premergătoare partidei din Premier League cu Southampton, Jurgen Klopp și-a exprimat nemulțumirile legate de numărul de medalii acordate de federația engleză pentru echipa câștigătoare.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
ACUM 2 ORE
Antrenorul german vrea ca FA să trimită mai multe medalii, deoarece trebuie premiați și jucătorii care au evoluat în primele tururi ale competiției:
"Dragă FA, te rog să trimiți mai multe medalii. Toată lumea a avut partea sa. Am avut această discuție, poate putem comanda în mod public mai multe. Nu pot să cred că numărul de medalii este limitat, de ce ai face asta? Am realizat că vrem să dăm medalii tuturor jucătorilor iar ei au spus că atunci antrenorii nu le pot avea... ce?
Chiar e dificil, nu e o idee bună. Echipele devin din ce în ce mai mari, dar numerele rămân aceleași. Încă așteptăm medaliile pentru Cupa Ligii. Le poți comanda, evident. Nu o să înțeleg niciodată asta. Dacă aș organiza aceste competiții aș fi dat deja 60 de medalii", a declarat Jurgen Klopp, potrivit Daily Mail.
Regulile FA spun că 40 de medalii sunt acordate jucătorilor și staff-ului tehnic după finală. În FA Cup, Liverpool a folosit 31 de jucători, în timp ce în Cupa Ligii Angliei a folosit 33 de jucători.
Citește și:

Liverpool joacă marți seară la Southampton

Chiar dacă are deja două trofee câștigate în acest sezon, Liverpool trebuie să se concentreze acum pe partida din Premier League de pe terenul celor de la Southampton. Echipa lui Jurgen Klopp încă are șanse teoretice pentru cucerirea titlului în Anglia.
Până la o mână de ajutor din partea lui Aston Villa la finalul săptămânii, Liverpool trebuie să se impună în partida de pe St. Mary’s Stadium, pentru a veni la un singur punct în spatele celor de la Manchester City, care au remizat duminică, cu West Ham.

Manchester City, pas greșit cu West Ham, în etapa 37. Băieții lui Guardiola au revenit de la 0-2

Pe lângă cele două etape din Premier League pe care le mai are de disputat în această săptămână, Liverpool va încheia sezonul la Paris, atunci când va juca în finala UEFA Champions League contra celor de la Real Madrid, pe 28 mai.
Southampton - Liverpool se joacă marți de la ora 21:45, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
ACUM 7 ORE
Premier League
Cel mai curtat fotbalist din lotul lui Klopp a semnat! Unde va juca în următorii 4 ani
IERI LA 14:23