Liverpool a cucerit al doilea trofeu al sezonului, după ce s-a impus la loviturile de departajare în fața celor de la Chelsea. Kostas Tsimikas a transformat lovitura decisivă care a adus trofeul pe Anfield, dar Sadio Mane putea rezolva finala mai devreme.
Din nefericire pentru acesta, conaționalul său, Edouard Mendy, a apărat lovitura de la 11 metri, iar emoțiile au continuat pentru cele două echipe. La finalul partidei, după ce echipa sa a cucerit al 8-lea trofeu din cea mai veche competiție din lume, Jurgen Klopp a avut puterea să glumească, declarând că este vinovat pentru ratarea lui Sadio Mane în proporție de 50%.
"Ratarea lui Sadio Mane este 50% din vina mea. I-am spus că portarul știe ce face de obicei și ar trebui să dea în partea cealaltă. Am realizat că uneori este mai bine să tac. Dar am reușit în cele din urmă și reprezintă totul pentru noi", a declarat Jurgen Klopp la finalul partidei.
Premier League
Chelsea se pregătește să mute pe piața transferurilor! Pe cine a pus ochii Tuchel
ACUM 41 MINUTE
Citește și:

Liverpool mai are de disputat trei partide în acest sezon

Liverpool a câștigat deja două trofee în acest sezon. La finalul lunii februarie, echipa lui Jurgen Klopp a câștigat și Cupa Ligii Angliei tot în fața celor de la Chelsea, la loviturile de departajare. După ce a cucerit și Cupa Angliei, Liverpool mai are de disputat în acest sezon trei partide.
În Premier League, Liverpool mai are doar șanse teoretice la titlu, fiind pe locul doi, la trei puncte în spatele liderului Manchester City. Pe 17 mai vor merge la Southampton, în timp ce pe 22 mai vor primi vizita celor de la Wolverhampton, în ultima etapă din Premier League.
Sezonul lui Liverpool se va încheia pe 28 mai, la Paris, atunci când o va întâlni pe Real Madrid în finala UEFA Champions League.
Premier League
Unde poate ajunge Ronaldo în această vară? Cinci destinații posibile ale portughezului
ACUM 3 ORE
Fotbal
Cele mai scumpe 10 transferuri în Premier League din toate timpurile
ACUM 18 ORE