Liverpool a câștigat al doilea trofeu al sezonului, după ce a trecut, la penalty-uri, de Chelsea în finala FA Cup. "Cormoranii" câștigaseră de aceeași manieră și Cupa Ligii, tot în fața lui Chelsea, iar acum se pregătesc de finalul sezonului din Premier League, unde au șanse infime la titlu, dar mai ales de ultimul act din Champions League.
Victoria cu Chelsea ar putea fi plătită scump de echipa de pe Anfield, deoarece Mohamed Salah și Virgil Van Dijk au părăsit terenul accidentați. Egipteanul a fost schimbat în prima repriză, iar fundașul olandez a jucat 90 de minute, dar nu a mai putut evolua și în reprizele suplimentare.
Îngrijorarea e la cote mari în rândul fanilor lui Liverpool, dar Jurgen Klopp a oprit alarmele, spunând că niciuna dintre accidentări nu e foarte gravă: "Am vorbit cu amândoi la finalul meciului și sunt OK. Tot ce știm în acest moment este că nu sunt probleme grave. Cred că vor fi bine".
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03
Citește și:

Van Dijk a menționat că a simțit dureri la genunchi

Virgil Van Dijk a explicat de ce nu a putut rămâne pe teren până la finalul partidei cu Chelsea. Olandezul susține că a simțit dureri la genunchi încă din prima repriză, dar a forțat din dorința de a-și ajuta echipa. La finalul celor 90 de minute a cerut schimbare, menționând că nu a vrut să-și pună coechipierii în pericol, semn că durerile s-au acutizat.
"Am simțit dureri la genunchi încă din prima repriză, după ce am făcut un sprint. Am continuat să joc, dar în final am decis că nu-mi pot pune echipa în pericol și am avut încredere în Matip. O să fac niște verificări, sper să fiu bine", a spus Van Dijk după partida cu Chelsea.
Liverpool a suferit enorm din cauza accidentărilor în sezonul trecut. Chiar Van Dijk a lipsit aproape toată stagiunea din cauza unei accidentări cumplite și de aceea orice leziune a olandezului, mai ales la genunchi, creează panică în rândul celor de la Liverpool.
În ciuda acestor probleme, sunt șanse mari ca Salah și Van Dijk să fie la 100% peste două săptămâni, când e programată finala Champions League cu Real Madrid. La finala cu Chelsea din FA Cup, Klopp nu s-a putut baza pe Fabinho, dar brazilianul va fi și el apt pentru marele meci cu Real de pe Stade De France.
U-19 Euro
Euro u19 | Anglia este campioană, după o victorie obținută în prelungirile finalei cu Israelul
02/07/2022 LA 05:40
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
01/07/2022 LA 19:02