Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ralf Rangnick a dezvăluit ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo! "A avut probleme în ultimele zile"

Bianca Dumitru

Publicat 11/01/2022 la 10:31 GMT+2

Cristiano Ronaldo a lipsit de la meciul disputat de Manchester United cu Aston Villa în FA Cup. Ralf Rangnick a declarat că absența portughezului s-a datorat unor probleme musculare cu care se confruntă fotbalistul în vârstă de 36 de ani.

Cristiano Ronaldo și Ralf Rangnick

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a obținut luni seară calificarea în 16-imile FA Cup, învingând-o cu 1-0 pe Aston Villa în ultima partidă din 32-imile competiției. Cristiano Ronaldo a fost marele absent al duelului de pe Old Trafford, portughezul fiind lăsat să se odihnească după ce a acuzat câteva probleme musculare.
Antrenorul 'diavolilor roșii' a dezvăluit ce se întâmplă cu starul portughez revenit în vara lui 2021 la United. Ralf Rangnick a declarat că Ronaldo a avut probleme la șold în ultima vreme, motiv pentru care staff-ul tehnic a decis să nu-l includă în lot pentru meciul care s-ar fi putut prelungi în caz de egalitate.
"Am vorbit cu Cristiano înainte de antrenament, mi-a spus că a avut ceva probleme în ultimele zile. Probleme minore, dar până la urmă am decis că ar avea mai mult sens să nu-și asume niciun risc, mai ales într-un joc care ar putea dura 120 de minute, așa că am decis să-i dăm timp de odihnă. Are ceva probleme cu șoldul, cu mușchiul șoldului. Nu cred că e ceva grav", a spus Rangnick, citat de Marca.
Cristiano Ronaldo nu a fost în cea mai bună formă în ultimele săptămâni, chiar dacă a înscris multe importante pentru Manchester United. Presa din Anglia a scris că fotbalistul nu este mulțumit de antrenorul său, intenționând chiar să plece de la echipă la finalul acestui sezon, în cazul în care nu va fi adus un tehnician care să-i fie pe plac.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, dispus să plece de la Manchester United

Cristiano Ronaldo este pregătit să plece de la Manchester United dacă următorul antrenor al clubului nu îi va fi pe plac. Portughezul s-a întors pe Old Trafford la începutul acestui sezon și a avut evoluții foarte bune, prin care și-a demonstrat forma senzațională în care se află la 36 de ani și a ajutat echipa să obțină victorii importante.
Presa din Anglia anunță, însă, că Ronaldo nu ar mai vrea să rămână în tricoul 'diavolilor roșii' în cazul în care următorul antrenor al echipei nu va fi unul pe care să îl agreeze. Lusitanul nu este de acord cu Ralf Rangnick, adus după ce Ole Gunnar Solskjaer a fost demis, și le-ar fi spus șefilor că nu vrea ca interimarul să fie numit principal și în sezonul 2022/23.
Printre variantele pe care Manchester United le-ar avea pentru postul de antrenor se numără Mauricio Pochettino, Erik Ten Hag și Brendan Rodgers, dar o sursă din cadrul clubului a declarat că Cristiano Ronaldo va avea un rol important în luarea unei decizii.
"El este un câștigător înnăscut și vrea să se lupte pentru cât mai multe trofee, așa că va trebui să ajute la luarea unei decizii privind numirea următorului antrenor", a spus o sursă de la United citată de Mirror.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo