Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar

Nicu Savin

Publicat 15/05/2022 la 08:26 GMT+3

Liverpool a câștigat dramatic Cupa Angliei, după ce a trecut la penalty-uri de Chelsea, iar la final jucătorii lui Klopp au avut un invitat special în vestiarul de pe Wembley. Este vorba despre Mohamed Zakaria, un fost jucător egiptean, care suferă de o boală incurabilă.

Mohamed Salah (l.) and Sadio Mané - FC Liverpool

Credit imagine: Imago

Liverpool a pus capăt unei perioade de secetă de 16 ani în care nu a cucerit Cupa Angliei. "Cormoranii" au câștigat al 8-lea astfel de trofeu din istorie, după o finală dramatică împotriva lui Chelsea. La finalul celor 120 de minute a fost 0-0, ambele echipe ratând șanse uriașe de a marca.
Totul s-a decis la penalty-uri, acolo unde oamenii lui Klopp și-au stăpânit mai bine emoțiile și au obținut al doilea trofeu din acest sezon, după ce în februarie câștigaseră în același mod Cupa Ligii, tot după o finală cu Chelsea.
Citește și:

Salah și coechipierii de la Liverpool au făcut un gest superb pentru un fost internațional egiptean

La final, întreaga echipă a lui Liverpool a făcut un gest absolut superb. Salah & Co l-au primit în vestiar pe Mohamed Zakaria, un fost fotbalist egiptean care suferă de scleroză laterală amiotrofică, o boală incurabilă cunoscută sub numele de boala neuronului motor, care afectează creierul și măduva spinării. Fostul internațional egiptean a fost diagnosticat în urmă cu doi ani.
Pe site-urile de socializare s-a viralizat un videoclip în care apare Zakaria într-un scaun cu rotile, cu trofeul FA Cup în brațe, sărbătorind alături de jucătorii lui Liverpool în vestiarul stadionului Wembley.
Evident, prezența lui Zakaria în vestiarul lui Liverpool a fost intermediată de Mohamed Salah. Starul egiptean l-a ajutat pe conaționalul său din momentul în care acesta a fost diagnosticat cu boala respectivă. În sezonul trecut, Salah i-a dedicat un hattrick marcat împotriva lui Leeds, punându-și mâinile la urechi, deoarece așa sărbătorea Zakaria goluri marcate în timpul carierei sale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol