Liverpool a pus capăt unei perioade de secetă de 16 ani în care nu a cucerit Cupa Angliei. "Cormoranii" au câștigat al 8-lea astfel de trofeu din istorie, după o finală dramatică împotriva lui Chelsea. La finalul celor 120 de minute a fost 0-0, ambele echipe ratând șanse uriașe de a marca.
Totul s-a decis la penalty-uri, acolo unde oamenii lui Klopp și-au stăpânit mai bine emoțiile și au obținut al doilea trofeu din acest sezon, după ce în februarie câștigaseră în același mod Cupa Ligii, tot după o finală cu Chelsea.
Citește și:
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 6 ORE

Salah și coechipierii de la Liverpool au făcut un gest superb pentru un fost internațional egiptean

La final, întreaga echipă a lui Liverpool a făcut un gest absolut superb. Salah & Co l-au primit în vestiar pe Mohamed Zakaria, un fost fotbalist egiptean care suferă de scleroză laterală amiotrofică, o boală incurabilă cunoscută sub numele de boala neuronului motor, care afectează creierul și măduva spinării. Fostul internațional egiptean a fost diagnosticat în urmă cu doi ani.
Pe site-urile de socializare s-a viralizat un videoclip în care apare Zakaria într-un scaun cu rotile, cu trofeul FA Cup în brațe, sărbătorind alături de jucătorii lui Liverpool în vestiarul stadionului Wembley.
Evident, prezența lui Zakaria în vestiarul lui Liverpool a fost intermediată de Mohamed Salah. Starul egiptean l-a ajutat pe conaționalul său din momentul în care acesta a fost diagnosticat cu boala respectivă. În sezonul trecut, Salah i-a dedicat un hattrick marcat împotriva lui Leeds, punându-și mâinile la urechi, deoarece așa sărbătorea Zakaria goluri marcate în timpul carierei sale.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32