Thomas Tuchel nu a fost de acord cu cererea făcută de Chelsea înaintea partidei cu Middlesbrough din Cupa Angliei. Clubul londonez nu mai poate vinde bilete, aceasta fiind o consecință a sancțiunilor primite de Roman Abramovich, și a cerut ca partida de la Middlesbrough să se dispute fără spectatori.
La câteva ore, cererea a fost retrasă, după o reacție vehementă din partea patronului lui Boro. Inițial, Chelsea susținea că ar fi fost în dezavantaj fără spectatori, iar integritatea sportivă a fost pusă la îndoială, motiv pentru care au și făcut cererea în primă instanță.
După victoria de pe terenul lui Lille, Thomas Tuchel a fost întrebat despre această cerere și a ținut să menționeze faptul că el și jucătorii nu au fost implicați:
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM 17 ORE
"Iubim să jucăm în fața spectatorilor și nu cred că adversarii noștri ar trebui să aibă de suferit. Nu a fost cea mai bună idee (n.r. cererea către FA). Eu și echipa nu am fost implicați în această decizie", a declarat Thomas Tuchel la finalul partidei de miercuri seară.
Chelsea a apucat să vândă 650 de bilete din cele 4620 pe care le avea la dispoziție pe Riverside, pentru meciul cu Middlesbrough, înainte ca sancțiunile impuse de guvernul britanic să afecteze în mod direct clubul.
Citește și:

Chelsea s-a calificat în sferturile UEFA Champions League

În ciuda problemelor pe plan administrativ, Chelsea s-a calificat în sferturile de finală UEFA Champions League. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Lille, după ce a câștigat și partida tur de pe Stamford Bridge cu 2-0.
În Premier League, Chelsea se află pe locul 3, cu 59 de puncte. Următoarea partidă a londonezilor este sâmbătă, la Middlesbrough, în sferturile Cupei Angliei.
https://i.eurosport.com/2022/03/14/3337833.jpg
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, nemulțumit după finala FA Cup: "Nu o să înțeleg niciodată asta"
ACUM O ZI
The Emirates FA Cup
Jurgen Klopp, vinovat pentru ratarea lui Mane! Ce a declarat antrenorul german după finală
15/05/2022 LA 08:31