Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel se dezice de cererea lui Chelsea pentru meciul cu Middlesbrough

Alex Masgras

Publicat 17/03/2022 la 16:08 GMT+2

Thomas Tuchel a vorbit după meciul cu Lille despre următoarea partidă a lui Chelsea, cea din Cupa Angliei, de pe terenul lui Middlesbrough. În urmă cu câteva zile, Chelsea ceruse ca meciul din nordul Angliei să se desfășoare fără spectatori, deoarece nu poate vinde bilete pentru fanii săi, din cauza sancțiunilor primite de Roman Abramovich. Între timp, Chelsea a retras această cerere.

Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Thomas Tuchel nu a fost de acord cu cererea făcută de Chelsea înaintea partidei cu Middlesbrough din Cupa Angliei. Clubul londonez nu mai poate vinde bilete, aceasta fiind o consecință a sancțiunilor primite de Roman Abramovich, și a cerut ca partida de la Middlesbrough să se dispute fără spectatori.
La câteva ore, cererea a fost retrasă, după o reacție vehementă din partea patronului lui Boro. Inițial, Chelsea susținea că ar fi fost în dezavantaj fără spectatori, iar integritatea sportivă a fost pusă la îndoială, motiv pentru care au și făcut cererea în primă instanță.
După victoria de pe terenul lui Lille, Thomas Tuchel a fost întrebat despre această cerere și a ținut să menționeze faptul că el și jucătorii nu au fost implicați:
"Iubim să jucăm în fața spectatorilor și nu cred că adversarii noștri ar trebui să aibă de suferit. Nu a fost cea mai bună idee (n.r. cererea către FA). Eu și echipa nu am fost implicați în această decizie", a declarat Thomas Tuchel la finalul partidei de miercuri seară.
Chelsea a apucat să vândă 650 de bilete din cele 4620 pe care le avea la dispoziție pe Riverside, pentru meciul cu Middlesbrough, înainte ca sancțiunile impuse de guvernul britanic să afecteze în mod direct clubul.
Citește și:

Chelsea s-a calificat în sferturile UEFA Champions League

În ciuda problemelor pe plan administrativ, Chelsea s-a calificat în sferturile de finală UEFA Champions League. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Lille, după ce a câștigat și partida tur de pe Stamford Bridge cu 2-0.
În Premier League, Chelsea se află pe locul 3, cu 59 de puncte. Următoarea partidă a londonezilor este sâmbătă, la Middlesbrough, în sferturile Cupei Angliei.
Program Premier League 16,17 martie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo