Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp a făcut iureș, după eșecul cu United! Dezvăluirea jurnalistului care l-a scos din sărite pe antrenorul german

Nicu Savin

Publicat 18/03/2024 la 13:54 GMT+2

Jurgen Klopp visa să se despartă de Liverpool după un sezon în care echipa să câștige toate competițiile în care e angrenată, dar acest lucru nu mai e posibil. "Cormoranii" au părăsit FA Cup în faza sferturilor de finală, după ce au pierdut dramatic pe Old Trafford, scor 3-4, după prelungiri. La final, managerul lui Liverpool a fost scos din sărite de un jurnalist și și-a ieșit complet din fire.

Jürgen Klopp (FC Liverpool)

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a reușit să câștige deja un trofeu în acest an, Cupa Ligii Angliei, și era în cursă pentru alte 3. Din păcate pentru fanii "cormoranilor", Cupa Angliei nu mai poate fi cucerită, echipa lui Klopp oprindu-se în sferturi, după ce a fost învinsă dramatic de marea rivală, Manchester United.
Liverpool a condus cu 2-1 și 3-2, dar nu a rezistat și "diavolii" au câștigat cu 4-3, dând lovitura de grație în minutul 120+1, prin Diallo. Un asemenea eșec e greu de digerat pentru orice antrenor, chiar și pentru unul ca Jurgen Klopp, care are atât de multă experiență.
La flash interviul de după meci, antrenorul german a fost deranjat foarte tare de o întrebare a jurnalistului Niels Christian Fredericksen, angajat al televiziunii Viaplay, care transmite FA Cup în țările scandinave. Klopp a răbufnit când a fost întrebat de ce intensitatea atât de specifică lui Liverpool nu s-a mai văzut în prelungiri:
"O întrebare puțin stupidă, trebuie să spun asta, dacă ne vezi jucând des. Dacă nu ne urmărești niciodată, poți să te întrebi: «Cum puteți avea atât de multe resurse?». Am jucat nu știu câte meciuri recent, nu știu câte au jucat cei de la United. Ăsta este sportul. Sunt foarte dezamăgit de această întrebare, dar e clar că tu ai crezut că e bună", a spus Klopp.
Fredericksen l-a întrebat apoi pe Klopp dacă numărul mare de meciuri din ultima vreme produ o oarecare oboseală echipei, moment în care germanul nu s-a mai abținut și a plecat din fața camerelor, nu fără a transmite un mesaj destul de dur:"Nu cred asta. Oh, haide. E evident că nu ești în formă și nu am nervii necesari pentru tine".

Jurgen Klopp a fost un car de nervi, după Man United - Liverpool 4-3

Astăzi, jurnalistul scandinav a dezvăluit ce s-a întâmplat ulterior, după ce camerele TV au fost oprite. Se pare că Jurgen Klopp nu a fost nici pe departe atât de calm pe cât părea în momentul în care a plecat din spre vestiare, ci a parcurs acel drum țipând puternic, ceea ce i-a speriat pe cei aflați în apropiere.
"Am fost foarte surprins de asta. Și oamenii care stăteau în jur au fost speriați și aproape că erau lipiți de perete și parcă se întrebau: <<Uau, ce naiba s-a întâmplat aici?>> Totul a continuat după ce nu s-a mai transmis la TV. A continuat pe coridor, strigând și țipând la mine. M-am dus și eu după el, pentru că mi s-a părut un lucru ciudat.Am fost foarte surprins, în timp ce unii oameni din jur au părut foarte șocați și m-au întrebat dacă sunt bine", a declarat Fredericksen pentru danezii de la Tipsbladet.
Evident, atitudinea lui Klopp e pe undeva de înțeles, pentru că Liverpool a pierdut pe Old Trafford după ce a avut meciul în mână de două ori. "Cormoranii" nu au de ales și trebuie să strângă rândurile în această pauză de două săptămâni, pentru că urmează partea decisivă a sezonului, în care titlul în Premier League este principalul obiectiv, deși e clar că nici Europa League nu va fi o competiție neglijată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo