În ultima vreme, în presa internațională au apărut numeroase informații conform cărora Thiago s-ar afla foarte aproape de transferul la Liverpool. Zvonurile au fost întărite considerabil chiar de antrenorul lui Bayern, Hans Flick, precum și de CEO-ul Karl Heinz-Rummenigge.
Aceștia au declarat luna trecută că internaționalul spaniol vrea să plece de la formația bavareză: "Thiago ne-a spus că vrea să înceapă o aventură nouă. Dacă un club va veni cu o ofertă, vom începe negocierile. Eu cred că va pleca. Decizia deja a fost luată."

Bild: Thiago a fost contactat de Barcelona, deși mijlocașul era dorit de Liverpool

Fotbal
VIDEO | GOLUL DIN RABONA AL LUI ERIK LAMELA, CEA MAI FRUMOASĂ REUȘITĂ A ANULUI 2021!
ACUM 3 ORE
În urmă cu puțin timp, Bild a anunțat că Thiago a fost contactat de Barcelona, echipă pentru care evoluează și fratele său, Rafinha. La rândul său, Thiago a evoluat pe Camp Nou în perioada 2011-2013, iar acum oficialii catalani se gândesc să-i ofere un nou contract, după 7 ani petrecuți la Bayern.
"Deși părea greu de conceput, se pare că viitoarea destinație a lui Thiago va fi Barcelona.", a notat și publicația iberică Marca.
Barcelona va fi nevoită să achite o sumă de aproximativ 30 milioane de euro pentru transferul lui Thiago.

Alcantara, de 7 ori campion în Bundesliga, cu Bayern Munchen

Thiago se află de 7 ani la Bayern Munchen, echipă alături de care a cucerit toate trofeele posibile în sezonul precedent: Liga Campionilor, titlul în Bundesliga și Cupa Germaniei.
De-a lungul timpului, Thiago a bifat 235 de apariții pentru Bayern, reușind să înscrie 31 de goluri, să ofere 37 de assist-uri și să cucerească 16 trofee, printre care se numără 7 titluri în Bundesliga.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlul de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 4 ORE
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM 4 ORE