Transferul lui Thiago Alcantara sub comanda lui Klopp pare doar o chestiune de timp. Bavarezii au recunoscut deja că fotbalistul va fi vândut, el refuzând să semneze prelungirea contractului scadent în vara anului viitor.
"Thiago își dorește să plece, vrea să dea curs unei noi provocări în partea finală a carierei lui. Nu vrem să pierdem un jucător ca el pe gratis, la anul, o spun foarte clar", a spus Rummenigge pentru Bild, menționând că Liverpool nu a făcut o ofertă oficială.
Aceasta, însă, pare că a venit azi, dacă e să ne raportăm la informațiile oferite de Tancredi Palmeri, un reputat jurnalist care a scris pentru CNN și Gazzetta dello Sport și care în prezent lucrează la beIN Sports.
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 4 ORE
Bayern a cerut 35 de milioane de euro în schimbul mijlocașului de 29 de ani, iar "cormoranii" au venit cu o contra-propunere foarte apropiată de dorințele bavarezilor: 30 de milioane de euro + 5 milioane sub formă de bonusuri, în funcție de numărul de minute jucate de mijlocaș. Cum diferența între cerere și ofertă e foarte mică, e de așteptat ca mutarea să se efectueze în scurt timp.

Pleacă Naby Keita de la Liverpool?

Aducerea lui Thiago Alcantara va fi fără îndoială un plus pentru "cormorani", judecând după valoarea avută de spaniol, mulți dintre fanii noii campioane a Angliei comparându-l deja pe iberic cu De Bruyne. Totuși, Klopp părea că are suficienți jucători la mijlocul terenului, ceea ce înseamnă că, aproape sigur, va renunța la cineva din actualul lot.
Principalul "suspect" este Naby Keita. Sosit în 2018 pe Anfield, pentru o sumă impresionantă, 60 de milioane de euro, jucătorul de culoare nu a confirmat. În acest sezon a strâns doar 9 meciuri în Premier League pentru "cormorani", iar Klopp a cochetat cu ideea de a-l pune chiar pe lista de transferuri.
În cele din urmă, germanul părea decis să îi mai dea o șansă, însă pe adresa clubului a sosit o ofertă de la AC Milan, care s-a interesat de posibilitatea de a-l cumpăra. În acest context, oficialii lui Liverpool sunt tentați să renunțe la fotbalistul din Guineea, mai ales dacă formația italiană va oferi o sumă competitivă.
https://i.eurosport.com/2020/07/03/2843118.jpg
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
IERI LA 11:28
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
25/05/2022 LA 14:25