Ieri, în presa din Spania a apărut informația că Thiago Alcantara s-a înțeles deja cu Liverpool, cluburile discutând în acest moment pe seama sumei de transfer. Aceasta ar fi una relativ mică, având în vedere că ibericul a intrat în ultimul an de contract, iar din iarnă poate semna gratis cu orice club: 35 de milioane de euro.
Inițial, Thiago și-a dat acordul să își prelungească înțelegerea cu formația care domină autoritar Bundesliga, dar când a auzit de interesul lui Klopp s-a răzgândit, considerând că are în față o oportunitate de neratat.
Karl-Heinz Rummenigge, președintele lui Bayern, a confirmat că mijlocașul de 29 de ani va părăsi Allianz Arena în această vară, fotbalistul transmițându-le oficialilor că își dorește să plece. Bavarezii nu îl vor păstra până la finalul contractului, dorind să obțină bani din transferul său.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 21 ORE
"Thiago este un tip grozav, atât pe teren cât și în afara lui. Am negociat cu el prelungirea contractului, i-am îndeplinit toate dorințele. Dar își dorește să plece, vrea să dea curs unei noi provocări în partea finală a carierei lui. Nu vrem să pierdem un jucător ca el pe gratis, la anul, o spun foarte clar", a spus Rummenigge pentru Bild.

Bayern susține că Liverpool nu a făcut vreo ofertă pentru Thiago Alcantara

Întrebat despre negocierile cu Liverpool, Rummenigge susține că englezii nu au înaintat nicio ofertă oficială, însă clubul german e deschis să asculte orice propunere vine pe numele fotbalistului.
Din informațiile sport.es de ieri, "cormoranii" ar fi considerat suma de 35 de milioane de euro una corectă, având în vedere că vorbim de un fotbalist de clasă mondială, dar încearcă să obțină de la Bayern permisiunea de a plăti în "rate" transferul. Chiar dacă a câștigat titlul în Anglia, formația lui Klopp nu e într-o situație financiară grozavă, după eliminarea din Champions League și după perioada de pandemie.
"Nu am avut încă discuții cu Liverpool, dar dacă el vrea să meargă acolo, ne vom ocupa și vom negocia", a mai spus oficialul lui Bayern.
După înfrângerea cu City, scor 0-4 pe Etihad, Liverpool vrea să își ia revanșa contra lui Aston Villa, duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1.
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21
Fotbal
Gest uriaș făcut de Harvey Elliott pentru un puști de pe patul de spital. Care e starea jucătorului
13/09/2021 LA 09:38