Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Franța, victorie dramatică cu Africa de Sud! Gignac a făcut un meci magic: trei goluri și un assist

Vlad Dumitrescu

Actualizat 25/07/2021 la 14:02 GMT+3

Franța s-a impus dramatic, cu 4-3, în fața Africii de Sud și păstrează astfel șanse reale de calificare după înfrângerea surprinzătoare din prima etapă în fața Mexicului.

Andre-Pierre Gignac

Credit imagine: Getty Images

După o primă jumătate de oră controlată în mare parte de Africa de Sud, a urmat o revenire a francezilor iar partida s-a echilibrat. Un moment decisiv a părut să vină în minutul 41 atunci când Tousart l-a faultat în careu pe Makgopa, însă sud-africanii au ratat penalty-ul primit.
În cele din urmă, Africa de Sud a deschis scorul în minutul 53. O lovitură liberă pe partea stângă a creat haos în defensiva franceză iar Kodisang a recuperat mingea și a trimis-o în poarta goală, Bernadoni nefiind la post.
picture

Jocurile Olimpice: Rezumatul meciului Franța - Africa de Sud 4-3

Franța rămâne cu șanse de calificare după o victorie dificilă

Doar patru minute mai târziu însă, francezii au egalat. Muani a avansat pe flancul stâng, a trimis mingea la marginea careului iar acolo Gignac a trimis calm la colțul lung, un șut plasat care a adus egalarea.
Până în minutul 73 nu s-a mai marcat și nimic nu părea să anunțe furtuna de pe final de meci. În minutul 73 Africa de Sud a revenit la conducere grație unui voleu spectaculos al lui Makgopa, pentru ca cinci minute mai târziu Gignac să aducă din nou egalarea pentru francezi cu o lovitură de cap impecabilă.
În minutul 81, Mokoena a adus din nou Africa de Sud la conducere pentru ca doar trei minute același Gignac să facă hattrickul, aducând a treia oară egalarea pentru naționala cocoșului galic.
În al doilea minut de prelungire, Gignac a oferit un assist perfect pentru Savanier iar acesta a adus victoria dramatică pentru Franța.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul Eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo