Partida a început foarte bine pentru România. Tricolorii au intrat pe teren hotărâți să obțină cele trei puncte și au pus presiune pe adversari încă din debutul partidei.
Prima ocazie a venit în minutul 11 atunci când Edi Florescu a luat pe cont propriu o acțiune și a pătruns în careu iar după câteva driblinguri rapide a șutat la colțul scurt, dar mingea a ajuns în bară, fiind deviată de portarul Woud.

Jocurile Olimpice, fotbal: Rezumatul meciului România - Noua Zeelandă 0-0

Olympic Games
Ce performanță incredibilă a reușit Dani Alves după cucerirea aurului olimpic la Tokyo
08/08/2021 LA 07:19

Jocurile Olimpice: România a reușit doar un egal cu Noua Zeelandă

Ulterior, meciul s-a echilibrat iar Noua Zeelandă a revenit în joc, fiind echipa cu ocaziile mai periculoase. Mai întâi în minutul 31 atunci când lovitura liberă executată excelent de Chris Wood a fost respinsă în ultimul moment de Aioani iar apoi în minutul 37 când același Wood a reluat cu capul, portarul nostru a respins iar mingea a ajuns tot la un adversar, însă șutul acestuia a trimis mingea în bara transversală.

Ocazie importantă a lui Eduard Florescu în meciul cu Noua Zeelandă

A doua parte a meciului a început cu Noua Zeeandă fiind total în controlul partidei. Neo-zeelandezii și-au creat ocaziile importante, însă prima mare ocazie a reprizei a venit în minutul 60 atunci când reluarea cu capul a lui Marius Marin din interiorul careului a ajuns în mâinile lui Woud.

Ocazie uriașă a lui Marius Marin în meciul cu Noua Zeelandă

Tricolorii au dominat apoi partida iar în minutul 71 a venit o nouă ocazie mare, de data aceasta excelentul Rațiu a lovit cu capul tot din careu, dar dintr-un unghi dificil. În cele din urmă, Woud a fost la post și de această dată și a respins peste poartă.
În cele din urmă, atacurile tricolorilor din finalul meciului nu au adus niciun rezultat iar meciul s-a încheiat 0-0. România a fost eliminată de la Jocurile Olimpice.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Olympic Games
Tokyo 2020 - Brazil vs Spain - Fotbal – Rezumate de la Olimpiadă
07/08/2021 LA 15:40
Olympic Games
Brazilia este din nou campioană olimpică la fotbal masculine, după victoria cu Spania
07/08/2021 LA 14:48