Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România, OUT de la Jocurile Olimpice! Tricolorii lui Rădoi nu au reușit să învingă Noua Zeelandă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/07/2021 la 14:05 GMT+3

România a reușit doar o remiză cu Noua Zeelandă (0-0) și a fost astfel eliminată încă din faza grupelor la turneul de fotbal de la Tokyo.

România - Noua Zeelandă (Jocurile Olimpice)

Credit imagine: Eurosport

Partida a început foarte bine pentru România. Tricolorii au intrat pe teren hotărâți să obțină cele trei puncte și au pus presiune pe adversari încă din debutul partidei.
Prima ocazie a venit în minutul 11 atunci când Edi Florescu a luat pe cont propriu o acțiune și a pătruns în careu iar după câteva driblinguri rapide a șutat la colțul scurt, dar mingea a ajuns în bară, fiind deviată de portarul Woud.
picture

Jocurile Olimpice, fotbal: Rezumatul meciului România - Noua Zeelandă 0-0

Jocurile Olimpice: România a reușit doar un egal cu Noua Zeelandă

Ulterior, meciul s-a echilibrat iar Noua Zeelandă a revenit în joc, fiind echipa cu ocaziile mai periculoase. Mai întâi în minutul 31 atunci când lovitura liberă executată excelent de Chris Wood a fost respinsă în ultimul moment de Aioani iar apoi în minutul 37 când același Wood a reluat cu capul, portarul nostru a respins iar mingea a ajuns tot la un adversar, însă șutul acestuia a trimis mingea în bara transversală.
picture

Ocazie importantă a lui Eduard Florescu în meciul cu Noua Zeelandă

A doua parte a meciului a început cu Noua Zeeandă fiind total în controlul partidei. Neo-zeelandezii și-au creat ocaziile importante, însă prima mare ocazie a reprizei a venit în minutul 60 atunci când reluarea cu capul a lui Marius Marin din interiorul careului a ajuns în mâinile lui Woud.
picture

Ocazie uriașă a lui Marius Marin în meciul cu Noua Zeelandă

Tricolorii au dominat apoi partida iar în minutul 71 a venit o nouă ocazie mare, de data aceasta excelentul Rațiu a lovit cu capul tot din careu, dar dintr-un unghi dificil. În cele din urmă, Woud a fost la post și de această dată și a respins peste poartă.
În cele din urmă, atacurile tricolorilor din finalul meciului nu au adus niciun rezultat iar meciul s-a încheiat 0-0. România a fost eliminată de la Jocurile Olimpice.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo