Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

România Olimpică, ultimul antrenament înainte de partida decisivă cu Noua Zeelandă de la Jocurile Olimpice

Razvan Circeag

Actualizat 27/07/2021 la 16:38 GMT+3

Naționala olimpică a României a susținut ultimul antrenament înainte de duelul decisiv cu Noua Zeelandă, pentru calificarea în sferturile de finală la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Naționala olimpică a României a susținut ultimul antrenament pe insula Hokkaido

Credit imagine: Eurosport

Luni, echipa olimpică de fotbal a României a plecat din cantonamentul din Kashima, mutându-se la Sapporo, acolo unde va pregăti meciul cu Noua Zeelandă, partidă decisivă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției de la Tokyo. Astăzi a fost efectuat ultimul antrenament, sub comanda lui Mirel Rădoi.
Cu Noua Zeelandă, 'tokyotricolorii' au o singură variantă pentru calificare: victoria! Federația Română de Fotbal susține un liveblog pe site-ul oficial, pentru ca toți fanii români să poată fi la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul lotului lui Mirel Rădoi.
" 'Tokyotricolorii' s-au pregătit astăzi pentru a doua oară pe insula Hokkaido, ultimul antrenament înainte de marele meci cu Noua Zeelandă, programat mâine. Sesiunea s-a desfășurat tot pe Atsubetsu Park, iar jucătorii noștri sunt mai mult decât motivați să învingă pentru calificarea în sferturile de finală ale Jocurilor Olimpice!", a scris sursa citată.

AVANTAJ PENTRU ROMÂNIA! NOUA ZEELANDĂ, FARĂ CEL MAI BUN JUCĂTOR ÎN MECIUL DECISIV DE LA JOCURILE OLIMPICE

Noua Zeelandă și-a pierdut cel mai important fotbalist din lot înaintea meciului cu România. Căpitanul Winston Reid s-a accidentat cu Honduras și este out pentru tot restul competiției.
Winston Reid evoluează pe poziția de fundaș central în Premier League, la clubul West Ham United, din 2010. În total, Reid a adunat 223 în tricoul lui West Ham, însă în ultimele sezoane nu a mai fost folosit și a fost trimis sub formă de împrumut la Kansas City și Brentford FC.
Ultimul meci din faza grupelor, decisiv pentru calificarea în sferturile Jocurilor Olimpice, este programat miercuri, de la ora 11:30, când România se va duela cu Noua Zeelandă, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo