Spaniolii de la Real Madrid sunt gata să înceapă un asalt pentru transferul lui Raheem Sterling de la Manchester City. Sky Sports anunță că reprezentanți ai celor de la Real urmează să-l urmărească atent pe Sterling în următoarea lună, inclusiv la partidele echipei naționale a Angliei, înainte să determine oferta pe care o vor face pentru jucător.
Reprezentantul lui Raheem Sterling s-a întâlnit cu directorul general al Realului, Jose Angel Sanchez, încă din vara trecută. Prima tentativă a Realului n-a avut succes, însă madrilenii rămân determinați. Iar Real este gata să ofere 81 de milioane de euro plus Gareth Bale pentru a-i convinge.
Însă cei de la Manchester City nu sunt interesați de transferul lui Bale, în timp ce Florentino Perez nu dorește să îl mai țină pe galez, acesta având un salariu uriaș.
Premier League
Pep Guardiola a comentat posibila plecare a lui Sterling de la City! Mesajul sugestiv al ibericului
IERI LA 13:37

Probleme pe flancuri pentru City

Raheem Sterling nu a făcut un secret din dorința sa de a juca în viitor în Spania. Însă cei de la Man City vor neapărat să-l păstreze, cu atât mai mult cu cât șansele de a-l păstra pe Leroy Sane sunt minime. Germanul, accidentat în prezent, nu a semnat un nou contract cu City iar Bayern rămâne insistentă.
Este a treia tentativă a lui Florentino Perez de a-l aduce pe Raheem Sterling la Real Madrid după cea din vară și cea din 2014, când Sterling avea doar 19 ani și tocmai câștigase trofeul Golden Boy.
Sterling mai are 3 ani de contract cu Manchester City după ce a semnat în urmă cu un an o înțelegere care îi aduce 280.000 de lire pe săptămână.
Premier League
Un star de la Manchester City vrea să plece de pe Etihad: "Mi-ar plăcea să joc într-o altă țară"
15/10/2021 LA 10:26
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26