Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bale + 81 de milioane de euro pentru Sterling. Englezii anunță mutarea pregătită de Real Madrid

Sebastian Ujica

Publicat 04/11/2019 la 15:13 GMT+2

Real Madrid vrea să aducă un nou jucător de top din Premier League după ce l-a transferat pe Eden Hazard în vara trecută.

Raheem Sterling

Credit imagine: Getty Images

Spaniolii de la Real Madrid sunt gata să înceapă un asalt pentru transferul lui Raheem Sterling de la Manchester City. Sky Sports anunță că reprezentanți ai celor de la Real urmează să-l urmărească atent pe Sterling în următoarea lună, inclusiv la partidele echipei naționale a Angliei, înainte să determine oferta pe care o vor face pentru jucător.
Reprezentantul lui Raheem Sterling s-a întâlnit cu directorul general al Realului, Jose Angel Sanchez, încă din vara trecută. Prima tentativă a Realului n-a avut succes, însă madrilenii rămân determinați. Iar Real este gata să ofere 81 de milioane de euro plus Gareth Bale pentru a-i convinge.
Însă cei de la Manchester City nu sunt interesați de transferul lui Bale, în timp ce Florentino Perez nu dorește să îl mai țină pe galez, acesta având un salariu uriaș.

Probleme pe flancuri pentru City

Raheem Sterling nu a făcut un secret din dorința sa de a juca în viitor în Spania. Însă cei de la Man City vor neapărat să-l păstreze, cu atât mai mult cu cât șansele de a-l păstra pe Leroy Sane sunt minime. Germanul, accidentat în prezent, nu a semnat un nou contract cu City iar Bayern rămâne insistentă.
Este a treia tentativă a lui Florentino Perez de a-l aduce pe Raheem Sterling la Real Madrid după cea din vară și cea din 2014, când Sterling avea doar 19 ani și tocmai câștigase trofeul Golden Boy.
Sterling mai are 3 ani de contract cu Manchester City după ce a semnat în urmă cu un an o înțelegere care îi aduce 280.000 de lire pe săptămână.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo