Barcelona și AS Roma au anunțat oficial transferul lui Carles Perez. Atacantul de 21 de ani îi va costa pe italieni 11 milioane de euro, la care se pot adăuga alte 4.5 milioane de euro, în funcție de performanțele jucătorului.
Carles Perez a semnat un contract cu AS Roma până în 2024. Cei de la Barcelona au dorit să existe o clauză fixă pentru a-l putea cumpăra înapoi pe Perez în viitor, însă până la urmă catalanii vor avea doar prima opțiune în cazul în care Roma îl va vinde pe jucător.
Perez a început sezonul ca una dintre opțiunile lui Erneste Valverde pentru atacul Barcelonei, însă venirea lui Quique Setien a schimbat datele problemei. Acesta l-a informat pe jucător că nu intră în planurile sale, lucru care l-a determinat pe Perez să-și caute echipă.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 3 ORE
Carles Perez a avut 10 apariții în acest sezon pentru Barcelona, reușind să marcheze de 2 ori. În ciuda problemelor din atac după accidentarea lui Luis Suarez, Barcelona a decis să renunțe la un jucător de atac iar Setien rămâne, momentan, doar cu 4 variante: Leo Messi, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele și Ansu Fati.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM 4 ORE
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
ACUM 5 ORE