Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fenerbahce vine după un alt jucător de la FCSB, după ce l-a dorit și pe Dennis Man

Sebastian Ujica

Publicat 16/04/2020 la 18:25 GMT+3

Turcii anunță că Fenerbahce e gata să-l transfere pe Bogdan Planici.

voluntari fcsb

Credit imagine: Eurosport

Bogdan Planici este în ultima perioadă la FCSB. Fundașul sârb, cel care a fost titular în centrul apărării echipei de la venirea de la Vojvodina din vara lui 2017, mai are contract până pe 30 iunie.
Cei de la FCSB doresc să-i prelungească actuala înțelegere pentru a nu-l pierde gratis, însă pentru jucătorul de 28 de ani apar din ce în ce mai multe oferte.

Fener, cu ochii pe FCSB

Cei de la Fenerbahce sunt interesați de Planici, scriu turcii de la Fanatik. Jucătorul are și o ofertă din Rusia. Cei de la Fenerbahce l-au dorit însă pe Planici și în iarnă și par în pole-position în acest moment.
Jurnaliștii turci mai scriu că Planici este și pe lista celor de la Eintracht Frankfurt și FK Ural. Planici a costat-o 300.000 de euro pe FCSB în urmă cu 3 ani, însă relația dintre cele două părți pare compromisă după ce jucătorul a fost trecut în șomaj tehnic după ce a refuzat micșorarea salariului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo