Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juve a trimis oameni la derby-ul Liverpool - Tottenham ca să urmărească 4 jucători de la cele două

Sebastian Ujica

Actualizat 30/10/2019 la 17:13 GMT+2

Campioana Italiei pregătește noi mutări importante pe piața transferurilor.

Liverpool - Tottenham. Harry Kane deschide scorul în secunda 47

Credit imagine: Getty Images

Juventus Torino a adus în ultimii ani jucători cu nume din Premier League precum Aaron Ramsey sau Emre Can, iar campioana Italiei continuă să fie interesată de jucători de la echipele de top din Anglia.
Cei de la Juventus au trimis scouteri în tribunele stadionului Anfield pentru a urmări 4 jucători de la partida dintre Liverpool și Tottenham, încheiată cu scorul de 2-1. Juventus are disponibile peste 350 de milioane de euro pentru transferuri.

Țintele lui Juventus

Cei de la Juventus au admis că doresc să aducă un nou star precum Cristiano Ronaldo, însă mai tânăr. Marea țintă este Kylian Mbappe, însă italienii sunt conștienți că un asemenea transfer este extrem de dificil de realizat. Astfel, pe listă sunt și alți jucători.
La partida dintre Liverpool și Tottenham, scouterii lui Juventus i-au urmărit atent pe Mohamed Salah de la Liverpool, pe Heung-min Son, Christian Eriksen și Toby Alderweireld de la Tottenham. Ultimii doi ar fi pe modelul transferurilor lui Can și Ramsey, jucători aduși liber de contract.
În schimb, pentru Salah sau Son cei de la Juventus ar trebui să cheltuiască sume imense astfel încât să-i convingă pe Liverpool, respectiv Tottenham, să vândă.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo