Juventus Torino a adus în ultimii ani jucători cu nume din Premier League precum Aaron Ramsey sau Emre Can, iar campioana Italiei continuă să fie interesată de jucători de la echipele de top din Anglia.
Cei de la Juventus au trimis scouteri în tribunele stadionului Anfield pentru a urmări 4 jucători de la partida dintre Liverpool și Tottenham, încheiată cu scorul de 2-1. Juventus are disponibile peste 350 de milioane de euro pentru transferuri.

Țintele lui Juventus

Premier League
Ronaldo, impresionant în tricoul lui United! Cifrele portughezului în meciul cu West Ham
ACUM 5 ORE
Cei de la Juventus au admis că doresc să aducă un nou star precum Cristiano Ronaldo, însă mai tânăr. Marea țintă este Kylian Mbappe, însă italienii sunt conștienți că un asemenea transfer este extrem de dificil de realizat. Astfel, pe listă sunt și alți jucători.
La partida dintre Liverpool și Tottenham, scouterii lui Juventus i-au urmărit atent pe Mohamed Salah de la Liverpool, pe Heung-min Son, Christian Eriksen și Toby Alderweireld de la Tottenham. Ultimii doi ar fi pe modelul transferurilor lui Can și Ramsey, jucători aduși liber de contract.
În schimb, pentru Salah sau Son cei de la Juventus ar trebui să cheltuiască sume imense astfel încât să-i convingă pe Liverpool, respectiv Tottenham, să vândă.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 7 ORE
Fotbal
Pochettino, pus la zid: "Ar fi o nebunie să fi vrut să îi demonstreze asta lui Messi"
ACUM 11 ORE