Spaniolii de la AS dezvăluie o mutare neașteptată în ultimele zile de mercato. Barcelona este în centrul mai multor mutări, catalanii dorind să găsească un înlocuitor pentru Luis Suarez, cel care va lipsi în următoarele luni după ce s-a operat la genunchi.
Barcelona l-a dorit pe Pierre-Emerick Aubameyang, însă căpitanul lui Arsenal nu a fost dispus să pună presiune pentru a forța transferul. Astfel, Rodrigo Moreno de la Valencia rămâne soluția dorită de Barca.

Efectul domino

Liga Campionilor UEFA
Cei 3 eroi neașteptați care au uluit în actualul sezon de Champions League
IERI LA 08:27
Cei de la Barcelona au gândit 2 mutări pentru a se întări. Pe lângă Rodrigo Moreno, cei de la Barcelona se gândesc și la transferul lui Bruno Fernandes de la Sporting! Acesta a fost dorit și de Man United, însă cele două cluburi nu au ajuns la un acord.
Planul celor de la Barcelona este acela de a-l folosi pe Bruno Fernandes din sezonul viitor iar în actualul să-l trimită la Valencia, sub formă de împrumut! Astfel, catalanii speră să aibă mai multe șanse de a-l obține pe Rodrigo.
Între timp, cei de la Valencia au început să testeze varianta Paco Alcacer, cel care a ajuns în plan secund la Borussia Dortmund după transferul lui Erlin Haaland.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Monstruosul Haller! Atacantul lui Ajax distruge toate recordurile pentru grupele unei ediții de UCL
IERI LA 07:31
Premier League
Pogba e istorie! United îi aduce înlocuitor de la cea mai titrată formaţie din istorie
20/11/2021 LA 14:24