Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lyon a vândut un mijlocaș în Bundesliga, jucătorul nu va mai putea evolua în returul cu Juve din UCL

Sebastian Ujica

Publicat 09/06/2020 la 18:16 GMT+3

Autorul unicului gol din partida tur dintre Olympique Lyon și Juventus Torino din optimile UEFA Champions League s-a transferat la Hertha Berlin.

Lucas Tousart a fost cumpărat de Hertha Berlin cu 25 de milioane de euro în luna ianuarie

Credit imagine: SID

Hertha Berlin a anunțat astăzi că Lucas Tousart se va alătura echipei din luna iulie! Jucătorul francez de 23 de ani nu va putea juca astfel în partida retur din optimile UEFA Champions League contra lui Juventus.
Tousart a marcat unicul gol din manșa tur, returul urmând să aibă loc la începutul lui August. Tousart nu va putea juca în acel meci după ce împrumutul la Lyon nu a fost prelungit.

Cumpărat cu 25 de milioane de euro

Lucas Tousart a fost cumpărat de Hertha Berlin în luna ianuarie cu 25 de milioane de euro, însă lăsat sub formă de împrumut la Lyon până în iunie. Cele două cluburi nu au ajuns la un acord pentru prelungirea împrumutului.
Tousart a jucat în 24 de partide de Ligue 1 pentru Lyon în acest sezon, înscriind de 2 ori. În UEFA Champions League, el a fost titular în toate partidele din grupă și în manșa tur cu Juventus.
Tousart nu ar mai fi jucat vreun meci până la returul cu Juventus din UEFA Champions League după ce sezonul de Ligue 1 a fost încheiat definitiv astăzi.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo