Inter Milano este noua favorită la transferul lui Paul Pogba de la Manchester United. Italienii de la Panorama, citați de Daily Mail, scriu că Inter le-a luat fața rivalilor din lupta pentru titlu în acest sezon, Juventus.
Real Madrid nu mai este atât de insistentă pentru transferul lui Pogba după progresul semnificativ al lui Fede Valverde, iar Antonio Conte speră să le dea o lovitură celor de la Juventus și să-l aducă pe Pogba. Vestea vine după ce legenda lui Man United, Ryan Giggs, a declarat că își dorește ca Pogba să plece cât mai rapid de la Man United.

Șanse mari să plece de la United

Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
ACUM 15 ORE
Pogba își dorește să plece după un sezon în care a stat mai mult pe bară din cauza accidentărilor iar o reuniune cu Antonio Conte ar reprezenta o variantă tentată pentru francez.
Suma de transfer vehiculată de italieni este de 85 de milioane de euro, urmând ca Pogba să încaseze 11 milioane de euro pe sezonul. Jurnaliștii italieni plusează și scriu că există un acord de principiu între Inter Milano și agentul lui Pogba, Mino Raiola, cel care în ultimele zile a criticat-o public pe Man United.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
E cel mai "vânat" fotbalist din Premier League! 5 echipe din Europa, pe urmele jucătorului lui Spurs
IERI LA 14:12
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14