Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O nouă echipă este favorită să-l transfere pe Pogba de la United, în daună celor de la Real și Juve

Sebastian Ujica

Publicat 03/01/2020 la 18:51 GMT+2

Presa din Italia scrie că Antonio Conte vrea să-l pregătească din nou pe Paul Pogba, cel alături de care a avut rezultate excelente la Juventus.

Paul Pogba

Credit imagine: Getty Images

Inter Milano este noua favorită la transferul lui Paul Pogba de la Manchester United. Italienii de la Panorama, citați de Daily Mail, scriu că Inter le-a luat fața rivalilor din lupta pentru titlu în acest sezon, Juventus.
Real Madrid nu mai este atât de insistentă pentru transferul lui Pogba după progresul semnificativ al lui Fede Valverde, iar Antonio Conte speră să le dea o lovitură celor de la Juventus și să-l aducă pe Pogba. Vestea vine după ce legenda lui Man United, Ryan Giggs, a declarat că își dorește ca Pogba să plece cât mai rapid de la Man United.

Șanse mari să plece de la United

Pogba își dorește să plece după un sezon în care a stat mai mult pe bară din cauza accidentărilor iar o reuniune cu Antonio Conte ar reprezenta o variantă tentată pentru francez.
Suma de transfer vehiculată de italieni este de 85 de milioane de euro, urmând ca Pogba să încaseze 11 milioane de euro pe sezonul. Jurnaliștii italieni plusează și scriu că există un acord de principiu între Inter Milano și agentul lui Pogba, Mino Raiola, cel care în ultimele zile a criticat-o public pe Man United.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo