Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transferul pregătit de Mourinho după accidentarea suferită de Kane. Vrea un fost atacant de la Barca

Sebastian Ujica

Publicat 03/01/2020 la 19:32 GMT+2

Tottenham a încasat o lovitură puternică în primul meci din 2020. Golgheterul Harry Kane a suferit o accidentare serioasă.

jowe

Credit imagine: Getty Images

Finalista UEFA Champions League, Tottenham Hotspur, a confirmat astăzi accidentarea suferită de Harry Kane, cel care va fi indisponibil până la 2 luni după ruptura suferită la partida cu Southampton.
Spre deosebire de sezonul trecut, Tottenham nu îl mai are nici pe Fernando Llorente, cel care s-a dovedit extrem de important când Kane a fost indisponibil. Astfel, Jose Mourinho este gata să facă o mutare importantă în mercato.

Mourinho îl vrea pe Paco

Conform Daily Hotspur, Tottenham a făcut deja primii pași pentru aducerea lui Paco Alcacer de la Borussia Dortmund! Fostul atacant de la FC Barcelona a jucat puțin în acest sezon, fiind titular în doar 6 partide, și intrat pe teren din postura de rezervă în alte 5 meciuri. Cu toate astea, Paco a reușit să înscrie 5 goluri.
Șansele lui Paco Alcacer să mai joace titular la Dortmund au scăzut și mai mult odată cu transferul lui Erling Haaland la echipa lui Lucien Favre. Atacantul norvegian a fost transferat cu 20 de milioane de euro de la FC Salzburg în această iarnă.
Tottenham vrea să-l aducă pe Paco Alcacer sub formă de împrumut până în vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo