Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Galatasaray a refuzat oferta Sampdoriei pentru Cicâldău și îl va împrumuta pe român la un alt club

Nicu Savin

Actualizat 24/08/2022 la 15:24 GMT+3

Alexandru Cicâldău va pleca de la Galatasaray, anunță presa din Turcia. Gruparea din Istanbul are o ofertă de la Sampdoria pe numele românului, dar refuză să-i dea curs, preferând să-l împrumute pe mijlocaș la o altă formație din Superlig, Sivasspor.

Alex Cicâldău

Credit imagine: Eurosport

Alexandru Cicâldău nu intră în vederile lui Okan Buruk, antrenorul celor de la Galatasaray, astfel că mijlocașul va părăsi gruparea CimBom. Sampdoria a insistat pentru transferul românului în ultimele zile și chiar a făcut o ofertă concretă, în valoare de 5 milioane de €, dar aceasta a fost refuzată de oficialii turci.
Conform jurnaliștilor de la sabah.com.tr, Galata vrea minim 7,5 milioane de € pentru Cicâldău, iar dacă italienii nu vor oferi această sumă, jucătorul va fi împrumutat la Sivasspor. Cicâldău a fost cumpărat de Galata în vara anului trecut, plătindu-i Universității Crraiova 6,5 milioane de € în schimbul său, astfel că turcii nu concep să iasă pe minus din această afacere.
Citește și:

Alex Cicâldău, aproape de a ajunge la Sivasspor, sub formă de împrumut

Sursa citată notează că Galata a bătut palma cu Sivasspor și mai este nevoie numai de acordul jucătorului. Oarecum paradoxal, un împrumut la Sivasspor ar putea fi un pas în față pentru mijlocaș, din punct de vedere al expunerii sale în fotbalul european.
Sivasspor va juca sigur în grupele unei competiții europene în acest sezon. Turcii sunt prezenți în play-off-ul Europa League, dar au o misiune dificilă în a trece de Malmo, după ce au pierdut în Suedia cu 3-1. În cazul în care nu va reuși să întoarcă rezultatul, câștigătoarea Cupei Turciei din sezonul trecut va juca în grupele Conference League.
Sivasspor a început foarte slab acest sezon pe plan intern, având un singur punct după 3 etape de campionat și pierzând la scor Supercupa Turciei contra lui Trabzonspor, 0-4.
Dacă va ajunge în cele din urmă la Sivasspor, Alex Cicâldău va deveni al 4-lea român din istoria formației turce, după Cristian Tănase, Paul Papp și Gabriel Torje.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo