Moruțan este principalul vizat de criticile fanilor și ale presei după ce a fost adus cu 3.5 milioane, iar evoluții sale sunt mediocre. Mijlocașul venit de la FCSB a jucat doar 1017 minute în campionatul Turciei (13 meciuri ca titular) și a marcat doar 3 goluri. Conform contractului semnat în vara trecută, mijlocașul crescut de U Cluj primește în acest sezon 330 de mii de euro. Scandalul a fost provocat de faptul că ziariștii turci de la Fotospor au aflat o clauză specială. Președintele Burak Elmas a dezvăluit Adunării Generale a clubului Galatasaray că Moruțan are o clauză prin care salariul său se dublează automat în sezonul viitor. Asta înseamnă că Galatasaray va trebui să-i plătească 660 de mii de euro pe an până în 2025. La un calcul simplu, pe Galatasaray afacerea Moruțan o costă 6 milioane!
Deși a început mai bine aventura la Istanbul, randamentul lui Alex Cicâldău a fost în nota echipei care se zbate în zona retrogradării. Mijlocașul adus de la U Craiova pentru 6,5 milioane are un salariu mult mai mare decăt Moruțan, 800 de mii de euro pe sezon și are contract mai lung, până în 2026.
Hagi și Popescu au fost invitații lui Galatasaray la meciul pierdut cu Barcelona în Europa League. Președintele Farului a lămurit situația românilor din echipă.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
"Cred că Cicâldău, pentru că el a jucat mai mult, nu este la capacitate maximă. Potențialul lui este net superior față de ce a jucat până acum. Acesta este și mesajul pe care mi l-au spus și care-l transmit și toți oamenii care vorbesc din club vizavi de prezența celor doi români acolo, că pot mai mult, că așteaptă mai mult de la ei.
Evoluția lor a fost influențată și de perioada proastă prin care trece Galatasaray, pentru că este una dintre cele mai proaste din istorie. Numai că aceste echipe, atunci când transferă jucători străini, o fac pentru a face diferența.
Acesta este lucrul pe care-l așteaptă de la ei, așa că eu sper ca ei să schimbe evoluția, pentru că așteptările de la ei sunt mari. Să tragă echipa după ei" a declarat Gică Popescu.
Citește și:

Galatasaray are un sezon dezastruos

Galatasaray este în mijlocul unui sezon incredibil. Echipa la care au făcut glorie Gica Hagi și Gică Popescu a ajuns într-o situație disperată. Dărâmată de transferurile neinspirate făcute de legendarul Fatih Terim, Galata nu-și revine și a alunecat periculos în zona retrogradării. Echipa din Istanbul a schimbat conducerea tehnică și l-a instalat pe fostul om de încredere a lui Pep Guardiola, Domenec Torrent. Catalanul care a cucerit 25 de trofee alături de Guardiola nu reușește să redreseze echipa și în acest moment Galatasaray este pe un loc de neimaginat în campionatul intern, 15. Distanța dintre Galatasaray și liderul Trabzonspor, după 30 de etape, este de 32 de puncte!
De 22 de ori campioană în Turcia, Galata a coborât o singură dată în afara primelor 10 locuri al finalul unui sezon. În 1981-1982, echipa Cim Bom a terminat pe locul 11, iar titlul a rămas la Istanbul, în vitrina lui Beșiktaș. Liderul incontestabil al acestui sezon, Trabzonspor nu a mai cucerit titlul de campioană de 38 de ani!
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40