Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ankaragucu – Rizespor, în etapa a 26-a, 1-1. Marius Șumudică, fără victorie la noua echipă

Irina Aldea

Actualizat 22/02/2021 la 19:59 GMT+2

Marius Șumudică nu a obținut nicio victorie până acum la noua echipă, iar în etapa 26-a spera să câștige primele trei puncte la Rizespor, care a întâlnit-o în etapa a 26-a pe ultima clasată, Ankaragucu.

Marius Șumudică

Credit imagine: facebook

UPDATE / Continuă parcursul fără victorie pentru Marius Șumudică la Rizespor. Echipa antrentă de român a încheiat la egalitate în deplasarea la ultima clasată, Ankaragucu, scor 1-1. Golul din dreptul oaspeților a fost marcat încă din debutul partidei de către Donsah, în minutul 3. Rizespor rămâne pe locul 15 în Super Lig, cu 27 de puncte.
UPDATE / Borven aduce egalarea pentru gazde în minutul 45+1. Echipele intră la vestiare la egalitate.
UPDATE / Donsah deschide scorul în minutul 3 pentru oaspeți!
Ankaragucu o va găzdui pe Rizespor în etapa cu numărul 26 din Super Lig. Marius Șumudică este antrenorul lui Rizespor de patru meciuri. În aceste patru partide, tehnicianul român a obținut trei înfrângeri și un rezultat de egalitate, iar presiunea e tot mai mare pe umerii lui Șumudică, antrenor care a obținut rezultate de excepție la fosta lui echipă, Gaziantep.
Înaintea acestei întâlniri, Rizespor ocupă locul 15 în Turcia, cu 26 de puncte acumulate în 24 de etape. Ankaragucu, de partea cealaltă, este ultima clasată, cu doar 19 puncte. O victorie astăzi ar duce-o pe Rizespor la 29 de puncte, 5 peste ocupanta primului loc retrogradabil, campioana Istanbul Basaksehir.
Adversara de astăzi a echipei pregătite de Șumudică este ultima clasată Ankaragucu, echipă care a obținut doar 5 victorii în acest sezon, 4 dintre acestea pe teren propriu. Echipa din Ankara a câștigat 2 dintre ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu, cu Kasimpasa (1-0) și Yeni Malatyaspor (3-1).

Ankaragucu - Rizespor, echipe de start:

  • Ankaragucu: Celikay - Kitsiou, Kulusic, Dikmen, Turan - Voca, Lukasik - Paintsil, Akadag, Lobjanidze – Borven. Rezerve: Ricardo, Ayyildiz, Cekici, Cetin, Cinar, Diousse, Gural, Geraldo, Pinto, Potuk. Antrenor: Hikmet Karaman
  • Rizespor: Akkan - Meriah, Dilaver, Ay, Koybasi - Donsah, Durak - Bulut, Djokovic, Samu – Skoda. Rezerve: Gorgen, Erdogan, Melnjak, Michalak, Morozyuk, Pehlivan, Sabo, Soderlund, Talbi, Torun. Antrenor: Marius Șumudică

Marius Șumudică a vorbit despre viitorul lui la echipa din Rize

În urmă cu câteva zile a apărut în spațiul public un zvon potrivit căruia tehnicianul român va pleca de la Rizespor dacă echipa nu câștigă meciul de azi. Marius Șumudică a infirmat această informație în stilul propriu: "Am vorbit cu bașkanul si a zis că nici nu vrea să audă de plecarea mea, că voi rămâne un an și jumătate. Încerc să-mi fac treaba în continuare și asta este. Nu voi pleca niciodată de la această echipă.
Voi pleca în momentul în care voi fi demis. Am luat această decizie alături de jucători, care au venit la mine și mi-au spus că simt că vor crește alături de mine. Nu este nimic adevărat că voi pleca dacă pierdem meciul cu Ankaragucu. Eu continui, am contract un an și jumătate. Sper și cred că voi salva această echipă de la retrogradare. Apoi, la vară, sper să fac o echipă puternică și să ne putem bate cu echipele din fruntea clasamentului".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo