Galatasaray este unul dinte cluburile din străinătate la care au evoluat de-a lungul vremii mai mulți fotbaliști români, majoritatea dintre ei reușind să lase o impresie plăcută. Afinitatea clubului din capitala Turciei pentru fotbaliștii români a fost reanimată în această vară, odată cu transferurile lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan.
Cei doi s-au adaptat extem de repede la Galata și au impresionat de la primele meciuri, Moruțan marcând chiar din pasa lui Cicâldău la ultimul meci de campionat. Astfel, oficialii Galatei și antrenorul Fatih Terim sunt dispuși să facă încă un efort financiar pentru achiziționarea unui alt fotbalist român.
Turkish Süper Lig
Cicâldău și Moruțan au un nou antrenor la Galatasaray! Cine îi va lua locul lui Fatih Terim
11/01/2022 LA 08:54

Octavian Popescu, pe radarul lui Galatasaray

Jurnaliștii de le Fotomac notează că Octavian Popescu a intrat pe radarul grupării Cim-Bom, iar o decizie finală se va lua în urma analizei unui raport amănunțit despre internaționalul român de tineret.
"Galatasaray s-a întărit în această vară, în special cu jucătorii veniți din România, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Galben-roșii îl vor acum și pe Octavian Popescu, un alt jucător român care joacă la FCSB. Popescu poate fi o soluție pentru banda stângă a atacului. Tânărul de 18 ani a jucat deja pentru naționala de tineret a României și are șanse să devină un mare star în viitor.
Născut la Nucet, România, pe 27 decembrie 2002, Octavian Popescu a ajuns la prima echipă a celor de la FCSB în sezonul trecut. În vârstă de 18 ani, fotbalistul adus în 2020 pentru 200.000 de € evoluează ca extremă stângă. Popescu a înscris 6 goluri și a oferit 8 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate în cariera sa la profesioniști.", notează turcii de la Fotomac.
Dacă Galata își dorește cu adevărat să-l transfere pe Octavian Popescu în această vară, atunci oficialii de pe Bosfor vor trebui să se grăbească, pentru că perioada de mercato în Turcia se va temina pe 8 septembrie, adică peste numai 6 zile.
Turkish Süper Lig
Fatih Terim, out de la Galatasaray! Cine e mare favorit să devină antrenorul lui Moruțan și Cicâldău
10/01/2022 LA 14:24
Turkish Süper Lig
Fanii Galatei au răbufnit după înfrângere! Ce au spus Terim și Cicâldău despre meciul cu Giresunspor
08/01/2022 LA 20:06