Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Olimpiu Moruțan, salariu uriaș la Galatasaray! Cât va câștiga mijlocașul la noua sa echipă

Nicu Savin

Actualizat 24/08/2021 la 21:11 GMT+3

Olimpiu Moruțan a ajuns la Galatasaray și a adus o sumă importantă în vistieria celor de la FCSB. Pe lângă pasul în față din punct de vedere sportiv, transferul în Turcia reprezintă și o lovitură financiară pentru jucător, care va avea un salariu extrem de consistent.

Olimpiu Moruțan

Credit imagine: Eurosport

Olimpiu Moruțan a fost subiectul unui nou transfer spectaculos reușit de FCSB. Turcii de la Galatasaray vor plăti o sumă considerabilă în schimbul mijlocașului, dar îi vor oferi și un salariu pe care acesta nu l-ar fi putut încasa niciodată în România.
Conform digisport.ro, conducerea vicecampioanei României a anunțat că salariul lui Moruțan va fi de 800.000 de € anual. Venitul românului ar putea ajunge până la 1,2 milioane de €, în funcție de performanțele sale.
Salariul lui Moruțan la FCSB era de 180.000 de € anual, astfel că mutarea în Turcia reprezeintă un adevărat tun financiar pentru internaționalul român de tineret.
Liverpool - Chelsea va fi sâmbătă de la ora 19.30 pe Eurosport 1

Transferul lui Moruțan a fost la un pas să pice

FCSB a anunțat ieri ca sigură plecarea lui Moruțan la Galatasaray, dar la ora respective înțelegerea era departe de a fi perfectată, deoarece negocierile finale urmau să aibă loc abia aseară, la finaulul meciului dintre FCSB și Sepsi.
Concret, turcii au vrut să ofere maximum 5 milioane de euro + bonusuri în funcție de performanțe, lucru confirmat de conducerea FCSB. Ca atare, s-a ajuns într-un punct mort, dar în această dimineață s-au reluat discuțiile și există toate premisele să se ajungă, în cele din urmă, la un numitor comun.
În contextul în care Galata și-a trimis un negociator la București, sunt șanse mari ca transferul să fie oficializat curând, mai ales că oficialii FCSB sunt conștienți că nu vor obține probabil niciodată o sumă comparabilă în schimbul jucătorului.
Program Premier League - etapa a 3-a 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo