Olimpiu Moruțan a fost subiectul unui nou transfer spectaculos reușit de FCSB. Turcii de la Galatasaray vor plăti o sumă considerabilă în schimbul mijlocașului, dar îi vor oferi și un salariu pe care acesta nu l-ar fi putut încasa niciodată în România.
Conform digisport.ro, conducerea vicecampioanei României a anunțat că salariul lui Moruțan va fi de 800.000 de € anual. Venitul românului ar putea ajunge până la 1,2 milioane de €, în funcție de performanțele sale.
Salariul lui Moruțan la FCSB era de 180.000 de € anual, astfel că mutarea în Turcia reprezeintă un adevărat tun financiar pentru internaționalul român de tineret.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
ACUM 20 ORE
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png

Transferul lui Moruțan a fost la un pas să pice

FCSB a anunțat ieri ca sigură plecarea lui Moruțan la Galatasaray, dar la ora respective înțelegerea era departe de a fi perfectată, deoarece negocierile finale urmau să aibă loc abia aseară, la finaulul meciului dintre FCSB și Sepsi.
Concret, turcii au vrut să ofere maximum 5 milioane de euro + bonusuri în funcție de performanțe, lucru confirmat de conducerea FCSB. Ca atare, s-a ajuns într-un punct mort, dar în această dimineață s-au reluat discuțiile și există toate premisele să se ajungă, în cele din urmă, la un numitor comun.
În contextul în care Galata și-a trimis un negociator la București, sunt șanse mari ca transferul să fie oficializat curând, mai ales că oficialii FCSB sunt conștienți că nu vor obține probabil niciodată o sumă comparabilă în schimbul jucătorului.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Turkish Süper Lig
Cicâldău a vorbit despre situația sa la Galatasaray! "Nu-mi caut scuze!" Unde vrea să joace din vară
13/05/2022 LA 08:14