Cu Marius Șumudică în tribune, Rizespor a scăpat ca prin urechile acului victoria în partida cu Kasimpasa, contând pentru etapa a 22-a din Super Lig. Formația antrenorului român a deschis scorul în minutul 85 prin Dogan Erdogan, dar s-a văzut egalată în primul minut al timpului suplimentar de suedezul Isaac Thelin.
Așadar, Rizespor pierde 2 puncte mari în campionatul Turciei și rămâne la jumătatea clasamentului, ocupând poziția a 12-a cu 26 de puncte, cu 6 mai multe decât ocupanta locului 18, primul loc retrogradabil.
Peste 4 zile, Rizespor va avea o deplasare extrem de dificilă pe terenul celor de la Alanyaspor, revelația sezonului, care ocupă momentan poziția a 4-a în ierarhia din Turcia.
Turkish Süper Lig
Ankaragucu – Rizespor, în etapa a 26-a, 1-1. Marius Șumudică, fără victorie la noua echipă
22/02/2021 LA 17:04
Update: Goool Kasimpasa! Suedezul Isaac Thelin a adus egalarea pentru oaspeți în minutul 90+1.
Update: Goool Rizespor! Dogan Erdogan a deschis scorul pentru formația lui Șumudică în minutul 85.
Update: Rizespor a avut mai mult inițiativa în prima repriză, dominând teritorial, dar totuși elevii lui Șumudică au tras un singur șut pe spațiul porții adverse. Nici oaspeții nu au fost mai convingători în atac, astfel că la cabine s-a intrat cu tabela arătând același scor ca și la începutul meciului.
Știrea inițială
Marius Șumudică a început cu o înfrângere mandatul său la Rizespor, 0-1 pe terenul lui Fenerbahce, dar astăzi, noua formație a tehnicianului român are un adversar mai accesibil.
Rizespor joacă pe teren propriu cu Kasimpasa, cele 2 echipe aflându-se la egalitate de puncte la jumătatea clasamentului, fiind despărțite doar de golaveraj.

Rizespor-Kasimapasa | Șumudică privește meciul din tribună

Șumudică a fost eliminat în partida cu Fenerbahce și ca atare va privi din tribună confruntarea de astăzi. În plus, Rizespor nu se poate baza pe golgheterul Milan Skoda, aflat în izolare dijn cauza Covid-19, dar nici pe accidentații I.Koybasi, L.Remi, T.Torun și A.Umar.
În partida tur, Kasimpasa s-a impus cu 2-0, dar Șumudică are amintiri plăcute din duelurile cu această echipă. Pe când era antrenor la Gaziantep, românul a obținut un succes răsunător, scor 4-0, chiar pe terenul celor de la Kasimpasa.
Turkish Süper Lig
Rizespor, a 2-a înfrângere consecutivă în Turcia! Echipa lui Șumudică a intrat în zona retrogradării
12/02/2021 LA 18:00
Turkish Süper Lig
Ghinion teribil pentru Marius Șumudică! Rizespor a pierdut în minutul 90+5, după ce a condus cu 1-0
06/02/2021 LA 12:28