Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rizespor-Kasimpasa 1-1 | Echipa lui Marius Șumudică a ratat victoria în minutele de prelungire

Nicu Savin

Actualizat 02/02/2021 la 20:05 GMT+2

Rizespor a remizat acasă cu Kasimapasa, scor 1-1, în etapa a 22-a a campionatului Turciei. Marius Șumudică a fost suspendat și a privit din tribune primul său meci pe teren propriu la cârma celor de la Rize.

Marius Șumudică

Credit imagine: facebook

Cu Marius Șumudică în tribune, Rizespor a scăpat ca prin urechile acului victoria în partida cu Kasimpasa, contând pentru etapa a 22-a din Super Lig. Formația antrenorului român a deschis scorul în minutul 85 prin Dogan Erdogan, dar s-a văzut egalată în primul minut al timpului suplimentar de suedezul Isaac Thelin.
Așadar, Rizespor pierde 2 puncte mari în campionatul Turciei și rămâne la jumătatea clasamentului, ocupând poziția a 12-a cu 26 de puncte, cu 6 mai multe decât ocupanta locului 18, primul loc retrogradabil.
Peste 4 zile, Rizespor va avea o deplasare extrem de dificilă pe terenul celor de la Alanyaspor, revelația sezonului, care ocupă momentan poziția a 4-a în ierarhia din Turcia.
Update: Goool Kasimpasa! Suedezul Isaac Thelin a adus egalarea pentru oaspeți în minutul 90+1.
Update: Goool Rizespor! Dogan Erdogan a deschis scorul pentru formația lui Șumudică în minutul 85.
Update: Rizespor a avut mai mult inițiativa în prima repriză, dominând teritorial, dar totuși elevii lui Șumudică au tras un singur șut pe spațiul porții adverse. Nici oaspeții nu au fost mai convingători în atac, astfel că la cabine s-a intrat cu tabela arătând același scor ca și la începutul meciului.
Știrea inițială
Marius Șumudică a început cu o înfrângere mandatul său la Rizespor, 0-1 pe terenul lui Fenerbahce, dar astăzi, noua formație a tehnicianului român are un adversar mai accesibil.
Rizespor joacă pe teren propriu cu Kasimpasa, cele 2 echipe aflându-se la egalitate de puncte la jumătatea clasamentului, fiind despărțite doar de golaveraj.

Rizespor-Kasimapasa | Șumudică privește meciul din tribună

Șumudică a fost eliminat în partida cu Fenerbahce și ca atare va privi din tribună confruntarea de astăzi. În plus, Rizespor nu se poate baza pe golgheterul Milan Skoda, aflat în izolare dijn cauza Covid-19, dar nici pe accidentații I.Koybasi, L.Remi, T.Torun și A.Umar.
În partida tur, Kasimpasa s-a impus cu 2-0, dar Șumudică are amintiri plăcute din duelurile cu această echipă. Pe când era antrenor la Gaziantep, românul a obținut un succes răsunător, scor 4-0, chiar pe terenul celor de la Kasimpasa.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo