Trabzonspor a devenit sâmbătă campioană virtuală a Turciei, după o așteptare de 38 ani de la precedentul succes, în urma remizei, scor 2-2, pe teren propriu, cu Antalyaspor.
După 12 ani de hegemonie a cluburilor din Istanbul, Trabzonspor, campioană de șase ori între 1976 și 1984, a preluat șefia clasamentului la mijlocul lunii octombrie, iar acum are un avans de 9 puncte față de Fenerbahce, care a învins-o pe Gaziantep cu 3-2, înaintea ultimelor trei etape.
Clubul de la Marea Neagră, antrenat de Abdullah Avci, are însă un palmares mai bun la meciurile directe cu Fenerbahce și, indiferent de rezultatele ultimelor trei etape, nu mai poate pierde titlul.
Romanian Liga I
Florin Tănase, dorit de o campioană a Europei! În ce condiții ar putea pleca de la FCSB
04/05/2022 LA 10:28
În clasamentul din Super Lig, Trabzonspor ocupă primul loc cu 77 puncte acumulate după 35 etape, fiind urmată de Fenerbahce, cu 68 de puncte, și de Konyaspor, care are 64 de puncte.
Citește și:

Suporterii lui Trabzonspor au dat năvală pe teren

După remiza cu Antalyaspor, suporterii lui Trabzonspor nu și-au putut stăpâni bucuria. Fanii au sărbătorit primul titlu după 38 de ani, luând cu asalt terenul pentru a se bucura alături de favoriții lor.
Imaginile senzaționale au fost postate pe rețelele de socializare și s-au viralizat rapid.
Turkish Süper Lig
Marcelo, dorit de o echipă puternică din Europa! Unde ar putea ajunge după despărțirea de Real
13/01/2022 LA 09:54
Serie B
Turcii anunţă prima ofertă oficială pentru Dennis Man. Incredibil cât consideră că valorează
31/12/2021 LA 04:48