Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

De ce nu a mai fost Moruțan titular la Galatasaray! Dezvăluirea făcută în presa din Turcia

Bianca Dumitru

Publicat 11/12/2021 la 11:06 GMT+2

Olimpiu Moruțan, ajuns în această vară la Galatasaray, a fost uitat de Fatih Terim pe banca de rezerve în ultimele săptămâni. Jurnaliștii din Turcia au anunțat ce nu îi place antrenorului la fostul jucător de la FCSB.

Olimpiu Moruțan (Galatasaray)

Credit imagine: Getty Images

Olimpiu Moruțan a ajuns în această vară la Galatasaray, unde a avut un start bun de sezon, impresionându-i atât pe fanii echipei, cât și pe jurnaliștii din Turcia, care l-au lăudat în mai multe rânduri.
În ultimele săptămâni, românul nu a mai fost titularizat de Fatih Terim, evoluând doar 91 de minute în cele mai recente 4 partide ale grupării Cim Bom Bom, în meciul cu Yeni Malatyaspor, echipa lui Marius Șumudică, rămânând pe banca de rezerve.
Presa din Turcia a dezvăluit motivul pentru care antrenorul celor de la Galatasaray nu l-ar mai include în primul 11 pe fostul jucător de la FCSB. Conform celor de la Fotomac, Fatih Terim consideră că Moruțan este un "băiat introvertit", nereușind să arate pe teren tupeul pe care și-l dorește tehnicianul să îl vadă.
În aceste condiții, staff-ul tehnic a căutat soluții printre ceilalți jucători ai echipei. De pildă, în meciul cu Lazio, antrenorul l-a titularizat pe olandezul Ryan Babel, care nu a prins prea multe minute în acest sezon.
Citește și:

FCSB a încasat un bonus pentru Moruțan

În urmă cu 3 săptămâni, românul a ajuns la 15 meciuri în tricoul echipei lui Fatih Terim, iar presa din Turcia a anunțat că astfel s-a activat unul dintre bonusurile din contractul mijlocașului de 22 de ani.
În aceste condiții, cei de la FCSB vor primi 600.000 de euro de la Galatasaray pentru performanța lui Moruțan, care a reușit în primele 15 meciuri pentru gruparea Cim Bom Bom 3 goluri și 3 assist-uri.
Potrivit unui anunț recent al conducerii roș-albaștrilor, turcii le-au mai plătit 500.000 de euro după ce Galatasaray a obținut calificarea în grupele Europa League, în total FCSB primind până acum 4,6 milioane de euro în schimbul lui Moruțan.
Conform jurnaliștilor turci, Fatih Terim are mare încredere în fostul jucător al vicecampioanei României, declarând recent că este convins că Olimpiu Moruțan va fi vândut în următorii 2-3 ani pentru 20 de milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo