Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

În ziua în care fostele sale echipe se băteau la titlu, "SuperMario" Balotelli a făcut meciul carierei

Alex Masgras

Publicat 23/05/2022 la 12:00 GMT+3

Manchester City, Liverpool, AC Milan și Inter, echipe pe la care a trecut Mario Balotelli, s-au luptat pentru titlurile din Premier League și Serie A până în ultima etapă. Tot ieri, atacantul italian a avut parte de meciul carierei, în victoria echipei sale, Adana Demirspor.

Mario Balotelli

Credit imagine: Getty Images

Ziua de duminică a fost una extrem de plină, cu meciuri care au decis titlul în Premier League și Serie A. Cele patru echipe care s-au luptat pentru titlurile din Anglia și Italia, Manchester City, Liverpool, AC Milan și Inter au un lucru în comun: Mario Balotelli.
Atacantul italian a evoluat pentru toate cele patru echipe care s-au luptat ieri la titlu, iar duminică a avut parte de o zi de neuitat. În prezent, Balotelli evoluează pentru Adana Demirspor, iar în ultima etapă din campionatul Turciei a făcut spectacol contra celor de la Goztepe, câștigând cu 7-0 pe teren propriu.
Citește și:

Mario Balotelli, 5 goluri în ultima etapă din Turcia

Mario Balotelli a contribuit din plin la victoria cu 7-0 a echipei sale, marcând de 5 ori în poarta penultimei clasate din Turcia. Primele trei goluri au venit pe finalul primei reprize, într-un interval de 11 minute, în timp ce golurile 4 și 5 au fost marcate în minutele 61 și 70.
Ultimul gol al italianului a fost și cel mai spectaculos. Balotelli a marcat în minutul 70 cu o rabona, asta după ce i-a lăsat fără reacție pe fundașii adverși.
Grație celor 5 goluri marcate duminică, Balotelli a ajuns la 18 goluri marcate în acest sezon în Super Liga din Turcia, în 31 de prezențe în tricoul celor de la Adana Demirspor, echipă la care evoluează din vara anului 2021, ajungând în Turcia în postura de jucător liber de contract.
Adana Demirspor a încheiat sezonul pe locul 9 în Turcia, cu 55 de puncte, în timp ce adversara din ultima etapă, Goztepe, a încheiat pe locul 19, urmând să evolueze în a doua ligă din Turcia din sezonul viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo