Olimpiu Moruțan a rămas pe banca de rezerve în meciul dintre Galatasaray și Karagumruk, contând pentru a 31-a etapă a campionatului Turciei, în care echipa lui Domenec Torrent s-a impus cu scorul de 2-0.
Fotbalistul de 22 de ani nu a fost utilizat deloc pentru a treia oară în acest an, iar fanii Galatei au reacționat pe rețelele de socializare. La finalul partidei, mai mulți suporteri au postat mesaje prin care s-au arătat dezamăgiți de faptul că antrenorul nu l-a trimis pe teren.
Aceștia au publicat o fotografie în care Moruțan poate fi văzut vizibil afectat pe banca de rezerve, privindu-și coechipierii care se echipează.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
https://i.eurosport.com/2022/04/03/3349140.jpg
Mai mult, după încheierea meciului, românul a fost filmat pe gazon, jonglând cu mingea, ceea ce i-a făcut pe fani să se gândească la faptul că mijlocașul și-ar fi putut aduce contribuția în meci.
"Putea să intre măcar pe final. Scorul era 2-0 și Babel era deja obosit" a scris unul dintre suporteri, în timp ce un altul a punctat că Torrent nu a vrut să-i dea lui Moruțan nici măcar șansa de a evolua 10 minute, deși ar fi putut să o facă.
Citește și:

Moruțan, aproape de revenirea în Liga 1

Olimpiu Moruțan nu a mai prins prea multe minute pentru Galatasaray după ce Fatih Terim a fost înlocuit cu Domenec Torrent. Potrivit presei din Turcia, pentru fostul jucător al celor de la FCSB ar urma o revenire în Liga 1.
Turcii au vorbit recent despre ce îi rezervă viitorul fotbalistului de 22 de ani, care a fost transferat de la FCSB în august 2021. Conform celor de la Millieyet, șefii lui Galatasaray ar vrea să reducă masa salarială și sunt dispuși să-l vândă sau să-l cedeze pe Olimpiu Moruțan sub formă de împrumut.
Noul director sportiv al clubului Cim Bom ar fi discutat cu echipe din Cehia, Rusia și Polonia, însă niciuna nu a fost impresionată de fotbalistul cotat de site-ul transfermarkt.com la 5 milioane de euro. În aceste condiții, turcii iau în considerare varianta ca Moruțan să fie împrumutat în Liga 1.
"Pe ordinea de zi este și cedarea lui Moruțan sub formă de împrumut. Există posibilitatea ca fotbalistul român să revină în țara sa, pentru a face loc unui alt jucător străin în lotul lui Galatasaray", au notat jurnaliștii turci.
De când a ajuns la Istanbul, Olimpiu Moruțan a adunat 31 de apariții în tricoul Galatei, în toate competițiile, reușind 3 goluri și 5 pase decisive.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40