Deși a impresionat în primele meciuri la Galata, evoluțiile lui Moruțan s-au aflat într-o continuă scădere, la fel ca rezultatele echipei. Galata l-a demis pe Fatih Terim și l-a instalat pe Domenec Torrent, ca urmare a rezultatelor foarte slabe.
Turcii se află pe locul 12, cu 27 de puncte după 20 de etape, la 7 puncte de ultimul loc care duce în cupele europene. Mai mult decât atât, Galatasaray are un singur succes în ultimele 9 partide, în campionat.
Galata a plătit 3,5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Moruțan de la FCSB în vara lui 2021.
Turkish Süper Lig
Galatasaray, la 4 puncte de retrogradare după o nouă înfrângere! Moruțan a dat un assist
ACUM 16 ORE

Moruțan ar putea fi antrenat de Șumudică

Jucătorul român este dorit de Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor, conform jurnalistului Emanuel Roșu, însă negocierile sunt în curs de finalizare. Astfel, antrenorul român i-ar putea oferi o mână de ajutor lui Moruțan, ținând cont că acesta nu a impresionat în tricoul Galatei.
Mutarea depinde, în mare parte, de viitorul lui Marius Șumudică pe banca lui Yeni Malatyaspor. Se vehiculează în presa din Turcia că antrenorul va fi demis în următoarele zile de la echipă, ca urmare a rezultatelor nefavorabile din ultima perioadă.
Echipa lui Marius Șumudică a suferit o nouă înfrângere în campionatul Turciei, fiind învinsă cu 1-2 de Goztepe și a ajuns la 13 partide consecutive fără victorie.
Echipa lui Marius Șumudică este pe ultimul loc în clasamentul din campionatul Turciei, cu 15 puncte, fiind la 6 puncte de echipa de pe primul loc care asigură rămânerea în prima ligă.
Transferul lui Moruțan la Yeni Malatyaspor s-ar realiza sub formă de împrumut.
Citește și:
"A fost o seară grea pentru noi toți. Am vrut să fie diferit rezultatul și am muncit mult pentru a vă face fericiți. Dar în fotbal uneori nu totul merge conform planului. Mulțumim pentru incurajările de aseară. Mergem înainte împreună",
Tehnicianul mai are contract până la finalul acestui sezon, iar pentru a-i rezilia înțelegerea, conducerea lui Yeni Malatyaspor va începe în următoarele zile negocierile cu românul, pe care îl consideră principalul vinovat pentru rezultatele din ultima vreme.
Marius Șumudică a mai declarat la începutul acestui an că va putea fi judecat după 12 ianuarie, când vor fi înregistrate toate transferurile și când campionatul va începe "cu adevărat" pentru el, pentru că atunci Malatyaspor va deveni cu adevărat "echipa lui Șumudică".
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică, OUT de la Yeni Malatyaspor! Decizia turcilor după eșecul cu Goztepe
14/01/2022 LA 20:47
Turkish Süper Lig
Marcelo, dorit de o echipă puternică din Europa! Unde ar putea ajunge după despărțirea de Real
13/01/2022 LA 09:54