Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Olimpiu Moruțan, dorit de Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor! De ce depinde mutarea

Romeo Ene

Actualizat 15/01/2022 la 14:59 GMT+2

Olimpiu Moruțan este pe picior de plecare de la Galatasaray în această iarnă, turcii nefiind mulțumiți de evoluțiile jucătorului transferat de la FCSB.

Olimpiu Moruțan (Galatasaray)

Credit imagine: Twitter

Deși a impresionat în primele meciuri la Galata, evoluțiile lui Moruțan s-au aflat într-o continuă scădere, la fel ca rezultatele echipei. Galata l-a demis pe Fatih Terim și l-a instalat pe Domenec Torrent, ca urmare a rezultatelor foarte slabe.
Turcii se află pe locul 12, cu 27 de puncte după 20 de etape, la 7 puncte de ultimul loc care duce în cupele europene. Mai mult decât atât, Galatasaray are un singur succes în ultimele 9 partide, în campionat.
Galata a plătit 3,5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Moruțan de la FCSB în vara lui 2021.

Moruțan ar putea fi antrenat de Șumudică

Jucătorul român este dorit de Marius Șumudică la Yeni Malatyaspor, conform jurnalistului Emanuel Roșu, însă negocierile sunt în curs de finalizare. Astfel, antrenorul român i-ar putea oferi o mână de ajutor lui Moruțan, ținând cont că acesta nu a impresionat în tricoul Galatei.
Mutarea depinde, în mare parte, de viitorul lui Marius Șumudică pe banca lui Yeni Malatyaspor. Se vehiculează în presa din Turcia că antrenorul va fi demis în următoarele zile de la echipă, ca urmare a rezultatelor nefavorabile din ultima perioadă.
Echipa lui Marius Șumudică a suferit o nouă înfrângere în campionatul Turciei, fiind învinsă cu 1-2 de Goztepe și a ajuns la 13 partide consecutive fără victorie.
Echipa lui Marius Șumudică este pe ultimul loc în clasamentul din campionatul Turciei, cu 15 puncte, fiind la 6 puncte de echipa de pe primul loc care asigură rămânerea în prima ligă.
Transferul lui Moruțan la Yeni Malatyaspor s-ar realiza sub formă de împrumut.
Citește și:
"A fost o seară grea pentru noi toți. Am vrut să fie diferit rezultatul și am muncit mult pentru a vă face fericiți. Dar în fotbal uneori nu totul merge conform planului. Mulțumim pentru incurajările de aseară. Mergem înainte împreună",
Tehnicianul mai are contract până la finalul acestui sezon, iar pentru a-i rezilia înțelegerea, conducerea lui Yeni Malatyaspor va începe în următoarele zile negocierile cu românul, pe care îl consideră principalul vinovat pentru rezultatele din ultima vreme.
Marius Șumudică a mai declarat la începutul acestui an că va putea fi judecat după 12 ianuarie, când vor fi înregistrate toate transferurile și când campionatul va începe "cu adevărat" pentru el, pentru că atunci Malatyaspor va deveni cu adevărat "echipa lui Șumudică".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo