Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drăguș și Sorescu au marcat, dar Niță a primit 3 goluri în 4 minute și Gaziantep riscă retrogradarea

Nicu Savin

Publicat 28/04/2024 la 21:05 GMT+3

Gaziantep a pierdut cu 2-4 pe terenul lui Trabzonspor și este pe primul loc de deasupra liniei retrogradării în campionatul Turciei. Oaspeții au avut 2-0 la pauză, după golurile lui Denis Drăguș și Deian Sorescu, dar Niță a primit 4 goluri în partea secundă, ultimele 3 în decurs de numai 4 minute și Trabzon a luat toate punctele.

Florin Niță

Credit imagine: Eurosport

Contingentul român de la Gaziantep a suferit o mare dezamăgire în etapa a 34-a din campionatul Turciei. Niță, Maxim, Sorescu și Drăguș au început toți ca titulari partida din deplasare cu Trabzonspor și au făcut o primă repriză perfectă.
Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 12, iar la 9 minute distanță i-a pasat decisiv lui Denis Drăguș, care a făcut 2-0 cu un șut superb din colțul careului. Atacantul român a ajuns la 12 goluri marcate în acest sezon, dar reușita de azi nu a ajutat la obținerea unui rezultat pozitiv, pentru că repriza secundă a fost catastrofală pentru oaspeți.

Golurile lui Sorescu și Drăguș, insuficiente pentru Gaziantep să scoată un rezultat bun la Trabzon! Niță, repriză secundă de coșmar

Paul Onuachu a redus din diferență în minutul 50, iar în minutul 65 Enis Bardhi a egalat pentru gazde. Au urmat alte 3 minute de coșmar pentru Florin Niță, care a mai încasat două goluri de la Onuachu (min.66 și min.68). Gaziantep nu a mai putut reveni în joc și s-a terminat 4-2 pentru gazde.
În urma acestui rezultat, Trabzon a urcat pe locul 3 în clasament, în timp ce Gaziantep poate ajunge pe loc retrogradabil la finalul acestei etape. În acest moment, echipa la care joacă cei 4 români se află pe poziția a 16-a (34 de puncte), prima care asigură rămânerea în primul eșalon, dar poate fi depășită de Karagumruk (33 de puncte), care va juca luni, acasă cu Antalyaspor.
Gaziantep mai are de disputat 4 meciuri în acest sezon, iar următorul va fi crucial în economia luptei pentru evitarea retrogradării. Formația antrenată de Selcuk Inan va juca acasă cu Hatayspor, echipă clasată pe locul 18, care are cu numai un punct mai puțin.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo