România a reușit doar un 0-0 în fața Germaniei, rezultat care elimină reprezentativa noastră de la EURO U21. Deși neînvinsă, echipa lui Adrian Mutu părăsește competiția din cauza golaverajului inferior. La finalul partidei de astăzi, selecționerul s-a arătat dezamăgit de ratarea calificării, dar a găsit și multe motive de mulțumire după acest turneu.
"Dezamăgirea e mare, pentru că nu am pierdut niciun meci. Dar există și mulțumire. Dacă întrebam pe cineva dacă ne dă 5 puncte înainte, probabil erau foarte puțini care ar fi spus nu. Rămâne experiența unui turneu bun. Băieții au arătat că au inimă mare și au arătat că joacă cu mare ardoare pentru tricoul României. Asta mă face un antrenor mulțumit. Este U21, să nu uităm că, pe lângă rezultatele îmbucurătoare, trebuie să-i pregătim pe acești băieți pentru naționala mare, să fie învățați cu un astfel de ritm. Băieții trebuie felicitați pentru atitudinea lor.", a spus Mutu.

Adrian Mutu: "Aștept și eu să mă invite Kuntz la o cafea"

Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
"Am văzut și eu ce au declarat cei doi selecționeri, poate aștept și eu să mă invite Kuntz la o cafea, cum l-a invitat pe Erwin. Nu am ce să spun, imi place să mă uit în gradina mea", a mai spus Mutu cu privire la declarațiile antrenorilor Olandei și Germaniei din zilele trecute, care s-au arătat mai apropiați decât ar fi fost cazul într-un astfel de moment.
Adrian Mutu a efectuat 5 schimbări în primul "11" față de primele partide (cu Olanda și Ungaria). Două dintre ele era obligat să le facă din cauza jucătorilor suspendați, dar celelalte trei au venit pe seama oboselii fizice și psihice a unor fotbaliști, conform spuselor selecționerului.
"Am schimbat echipa pentru că a fost un turneu greu. Nu doar fizic, ci și emoțional. Cred că era foarte greu să încep cu același "11". Ideea a fost să intru cu trei mijlocași proaspeți, să pot susține mijlocul, să putem avea o apărare cu agresivitate, iar în repriza a doua să-i băgăm pe cei care au calitate, ca Ciobanu, Moruțan. Ideea a fost să rezistăm cât mai mult. N-am reușit, am fost aproape prin Mățan, în prima repriză.
Să ridicăm capul acum. Cred că suporterii noștri sunt mândri de noi, de cum ne-am bătut cu fiecare echipă. V-am zis că n-am venit în vacanță și cred că am demonstrat acest lucru.", a adăgat Mutu.
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35
Romanian Liga I
FCSB a strălucit și a deraiat Rapidul pe Arena Națională. Pintilii, succes în fața lui Mutu
06/11/2022 LA 20:58