Tricolorii lui Mutu au reușit sâmbătă seara să învingă în cel de al doilea meci de la Campionatul European U21 echipa de tineret a Ungariei cu scorul de 2-1. Maghiarii ne-au condus, chiar dacă jucau în inferioritate numerică, dar în cele din urmă determinarea şi superioritatea fizică a tricolorilor şi-a spus cuvântul.

România - Ungaria 2-1 Euro U21 | Zoltan Gera: "Am făcut un meci bun"

La final, Gera Zoltan a vorbit despre meci şi este de părere că, după cât de mult s-au dăruit maghiarii, aceştia meritau un egal. Eliminarea lui Szoke a făcut diferenţa, dar mult timp ungurii au reuşit să suplinească absenţa unui jucător prin abnegaţie. Mult mai proaspeţi pe final, românii s-au impus, dar tehnicianul maghiar nu a remarcat vreun fotbalist de câmp, ci pe Andrei Vlad. Goalkeeperul lui FCSB a avut cel puţin două intervenţii excepţionale: mai întâi, în prima repriză, a scos din vinclu un gol ca şi făcut, pentru ca pe final să îşi salveze echipa cu o altă robinsonadă de excepţie.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
"În prima repriză, am reușit să realizăm pe deplin ceea ce planificasem. Am încercat să fim rapizi când avem mingea. Știam că vor dori să preseze, dar am reușit să jucăm sus. András Csonka și Szabolcs Mezei au făcut ca la mijloc să avem superioritate. Greșeala a fost că aripile noastre au urcat poate prea mult şi nu au fost dublaţi mereu, dar am răspuns bine la această situație, echipa a fost compactă. Apoi a venit eliminarea. Al doilea galben a fost legitim, nu l-am văzut pe primul, deci nu știu dacă a fost meritată eliminarea. Dar, de asemenea, am răspuns bine la această situaţie, băieții au fost pozitivi în pauză. Ne așteptam să ne apărăm, dar ştiam că vom avea ocazii din care să profităm. Am reușit să conducem, dar apoi a fost o presiune mare asupra noastră. Am schimbat modulul tactic, am trecut la cinci fundași pentru a închide marginile. A venit acel gol foarte frumos, iar băieții au devenit foarte obosiți: nu doar fizic, ci și mental. În cele din urmă, am avut încă șansa să egalăm, dar portarul lor, Andrei Vlad, a apărat extraordinar. Îmi pare rău pentru echipă pentru că, deși am pierdut, a fost un meci bun", a spus Gera la final, potrivit Nemzeti Sport.
România mai are de jucat un meci în grupă, la Budapesta: cu Germania, marţi, de la ora 19:00. Un egal ne-ar califica la braţ cu nemţii, dacă aceştia câştigă în această seară duelul cu Olanda.
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35
Romanian Liga I
FCSB a strălucit și a deraiat Rapidul pe Arena Națională. Pintilii, succes în fața lui Mutu
06/11/2022 LA 20:58