Echipa națională de tineret a României a învins sâmbătă seara reprezentativa similară a Ungariei cu scorul de 2-1, cu golurile înscrise de Mățan și Pașcanu. Ungaria jucat mai bine de o repriză în 10 oameni, dar arbitrul belgian ne-a dezavantajat clar în două rânduri, pe start de repriză secundă.
La final, selecționerul echipei naționale de tineret, Adrian Mutu, care a aliniat acelaşi prim "11" ca în partida cu Olanda, a vorbit la superlativ de fotbaliştii săi. "Briliantul" crede că România a jucat cu inima, a crezut mereu în victorie şi i-a făcut pe suporteri să se simtă mândri.
"E frumos că s-a terminat cu o victorie, dar sincer aş fi preferat să fie una mult mai uşoară. Ştiam de la început că va fi o bătălie grea, dar îi felicit pentru băieţi. Au luptat, au reuşit să întoarcă rezultatul. Au muncit enorm, au fost conduşi cu 1-0, dar nu au renunţat. Cred că fanii României ar trebui să fie mândri de aceşti băieţi", a spus Mutu la final, pentru TVR.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
După Ungaria - România 1-2 și Olanda - Germania 1-1, Mutu a postat pe Instagram un mesaj de încurajare.

România - Ungaria 2-1 Euro U21 | Măţan: "Fără acest succes ne-ar fi fost foarte greu"

Măţan a fost cel care a dat semnalul revirimentului pentru tricolori, golul său din minutul 70 fiind extrem de important în economica rezultatului final. Jucătorul descoperit de Hagi a recunoscut că, fără un succes în această seară, obiectivul numit calificare ar fi fost mult mai complicat de atins.
"Suntem foarte fericiţi, cred că dacă scăpam victoria asta ne-ar fi fost foarte greu", a spus Măţan pentru sursa citată.
România mai are de jucat un meci în grupă, la Budapesta: cu Germania, marţi, de la ora 19:00.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26