Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexandru Cicâldău, prestație excelentă în duelul cu Al Ain! A dat un gol și un assist! Cât s-a terminat meciul

Bianca Dumitru

Publicat 17/02/2023 la 20:16 GMT+2

Alexandru Cicâldău a avut o prestație foarte bună în această după-amiază, în duelul dintre Al-Ittihad și Al Ain, contând pentru etapa a 17-a din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Echipa românului a pierdut, însă, în prelungiri, cu scorul de 2-3.

Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba)

Credit imagine: Twitter

Alexandru Cicâldău a fost integralist în această după-amiază, în meciul dintre Al-Ittihad Kalba și Al Ain, contând pentru etapa a 17-a din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Românul a avut o prestație foarte bună, dar echipa sa a fost învinsă în prelungiri cu scorul de 2-3.
Oaspeții au fost cei care au deschis scorul, în minutul 21, prin Canedo. Imediat după pauză, în urma unui corner executat de Cicâldău, Al Fardan a restabilit egalitatea, înscriind un gol cu capul.
În minutul 81, Rahimi a dus-o din nou pe Al Ain în avantaj, dar în cel de-al doilea minut de prelungiri, românul a egalat, transformând o lovitură de la 11 metri.
Scorul final a fost stabilit în minutul 90+7, când Laba l-a învins pe portarul echipei lui Cicâldău, adjudecând cea de-a cincea victorie consecutivă a celor de la Al Ain în campionat.
Citește și:

Cicâldău, gol și assist pentru Al-Ittihad Kalba

În urma evoluției din această seară, Alexandru Cicâldău a ajuns la 4 goluri și 5 assist-uri pentru Al-Ittihad Kalba, care se află pe locul 8 în clasamentul din campionatul Emiratelor Arabe Unite.
În următoarea etapă a competiției, echipa românului va juca, la începutul lunii martie, pe teren propriu, contra celor de la Al-Ahli Dubai.
Alexandru Cicâldău este împrumutat în Emiratele Arabe Unite, de la Galatasaray, până în vara acestui an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo