Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cosmin Contra și-a găsit echipă, dar nu părăsește lumea arabă

Ion Alexandru

Actualizat 05/11/2022 la 07:55 GMT+2

Cosmin Contra este foarte aproape de a semna un nou contract. Al Nasr din Emirate este interesată de serviciile fostului selecționer al României.

Cosmin Contra

Credit imagine: SID

Cosmin Contra este liber de contract de 5 luni și a fost aproape de o revenire în fotbalul românesc. Informațiile venite de la Craiova l-au dat pe Contra aproape de a semna un contract cu Universitatea, dar până la urmă oltenii au preferat un alt fost selecținer, Mirel Rădoi.
Contra și-a încheiat în iulie socotelile cu Al Ittihad, echipă care a fost foarte aproape de titlu în Arabia Saudită. Fostul selecționer are 46 de ani și îi va lua locul la Al Nasr germanului Thorsten Fink.

Florin Tănase i-a dat o mână de ajutor lui Contra

Al Nasr este pe locul 12 din 14 echipe ale campionatului din Arabia Saudită și a pierdut în ultima etapă pe teren propriu, 0-2 cu Al Jazira. Pentru echipa învingătoare a deschis scorul Tănase. Fostul căpitan și golgheter de la FCSB a ajuns la a doua reușită în campionatul din Emiratele Arabe Unite, iar echipa sa este pe locul 2, la doar două puncte de liderul Al Ahli.
Citește și:

Trei antrenori români în Emirate?

Cosmin Contra este dorit de Al Nasr, echipa cu doar 6 puncte din primele 9 meciuri ale acestui sezon din Emirate. „Următorul antrenor al clubului Al-Nasr va fi românul Cosmin Contra, fostul tehnician al clubului saudit Al Ittihad”, a transmis jurnalistul Ali Saeed Al Kaabi pe postul TV „Abu Dhabi”. Al Kaabi este considerat unul dintre cei mai buni comentatori din lumea arabă.
Dacă Al Nasr îl va convinge pe Contra să semneze atunci campionatul din Emirate va fi singurul din afara României care va avea trei antrenori români.
Olăroiu este locul 5 cu Sharjah, iar Isăilă are deja la al treilea sezon pe banca tehnică a echipei Baniyas, un lucru neobișnuit pentru o echipă din acest campionat.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo