Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Lucescu și Mitriță, în optimile Conference League! PAOK, succes la penalty-uri cu Mitdjylland

Nicu Savin

Publicat 25/02/2022 la 00:44 GMT+2

Răzbvan Lucescu a dus-o pe POAK în optimile de finală ale Conference League. Elenii au trecut la penalty-uri contra danezilor de la Mitdjylland, Alex Mitriță numărându-se printre oamenii care au marcat pentru PAOk la loviturile de departajare.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: Getty Images

PAOK Salonic pierduse în turul cu Midtjylland cu 1-0, iar dar Răzvan Lucescu era încrezător că echipa sa poate răsturna situația în fața propriilor suporteri. Previziunea antrenorului român s-a adeverit în prima parte a meciului retur, iar PAOK conducea la jumătatea primei reprize cu 2-0, după reușitele lui Zivkovic (min.20) și Vierinha (min.26).
Grecii au menținut avantajul până la pauză, dar în partea secundă s-au retras și acest lucru i-a costat. Daniel Hoegh, un jucător intrat la pauză, a dat lovitura pentru danezi în minutul 80 și partida a intrat în prelungiri. Acolo, niciuna dintre echipe nu a riscat foarte mult și s-a ajuns la loviturile de departajare.

PAOK, calificare dramatică în optimile Conference League

PAOK a fost în față încă de la început, danezii ratând prima lovitură prin Meyer, iar jucătorii lui Răzvan Lucescu au avut nervii tari în continuare. Chiar dacă danezii nu au mai greșit, elenii au executat impecabil până la final și loteria penalty-urilor s-a terminat 5-4 în favoarea lor. Alex Mitriță, intrat pe teren în minutul 71 a executat al 4-lea penalty al celor de la PAOK.
Așadar, Răzvan Lucescu și echipa sa continuă aventura în cea de-a 3-a competiție europeană intercluburi
În celelalte două dispute care s-au jucat la aceeași oră, Slavia Praga a trecut cu 3-2 de Fenerbahce, la fel ca și în tur, iar Vitesse Arnhem a reșit să surmonteze eșecul de pe terenul Austriei Viena (1-2) și să se califice în optimi după un succes cu 2-0 în Olanda.
Ceva mai devreme, Leicester, Olympique Marseille, PSV, Bodo / Glimt și Partizan Belgrad au obținut biletele pentru. optimi. Tragerea la sorți League va avea loc vineri. Cele 8 echipe calificate în urma meciurilor din această seară se vor împerechea cu formațiile care au terminat pe primele poziții în faza grupelor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol