Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răzvan Lucescu "a luat foc" după incidentele de la OM - PAOK! Declarații instigatoare ale românului

Nicu Savin

Publicat 08/04/2022 la 12:15 GMT+3

Răzvan Lucescu a avut un duscurs acid la adresa fanilor lui Olympique Marseille, după partida pe care PAOK a pierdut-o pe Velodrome, în prima manșă a sferturilor Conference League. Antrenorul român a fost atât de supărat din cauza violențelor din tribune încât a declarat că gruparea franceză ar trebui să meargă fără suporteri la returul de la Salonic.

Răzvan Lucescu

Credit imagine: Getty Images

PAOK a fost învinsă cu 2-1 pe Stade Velodrome de Olympique Marseille, în partida tur din sferturile Conference League. Rezultatul este unul dătător de speranțe pentru echipa lui Răzvan Lucescu, mai ales că francezii au avut 2-0 la pauză.
Ceea ce s-a întâmplat pe teren a fost însă eclipsat de violențele de dinaintea, din timpul și de după partidă între suporterii celor două echipe. Aproximativ de 3000 de fani ai grecilor s-au deplasat la Marseille, iar aceștia au fost atacați în repetate rânduri de suporterii lui OM, creându-se un adevărat haos pe străzile din oraș și mai apoi pe stadion.
Citește și:

Răzvan Lucescu, declarații instigatoare după Marseille - PAOK

Evenimentele petrecute l-au scos din sărite pe Răzvan Lucescu. Antrenorul român a răbufnit la conferința de presă de după meci și le-a bătut obrazul celor de la Marseille. Mai mult, tehnicianul a spus că speră ca francezii să aibă parte de același tratament la retur și i-a sfătuit pe francezi să meargă fără fani la meciul din Grecia.
"La meciul retur, sper că Olympique Marseille va fi primită cum am fost noi primiţi aici. Ceea ce s-a întâmplat este dezamăgitor și oferă o imagine foarte urâtă pentru orașul Marseille. E păcat. Există multă violenţă în lume în prezent, nu mai era nevoie şi în fotbal. Mai bine ca fanii voştri să nu vină la noi", a spus Lucescu, citat de gazetta.gr.
Vioențele în lanț dintre suporterii lui Marseille și PAOK au o explicație. Fanii francezilor sunt înfrățiți cu cei de la AEK Atena, una dintre marile rivale ale lui PAOK. Mai mulți suporteri din capitala Greciei s-au deplasat și ei în Franța pentru a o susține pe OM, astfel că scânteia era deja aprinsă.
E greu de crezut că fanii lui Marseille vor asculta sfatul lui Lucescu Jr. și nu vor merge săptămâna viitoare în Grecia, astfel că sunt șanse mari ca "războiul" să continue.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo