Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul de la Zorya Luhansk, despre înlocuirea lui Balint cu Rădoi: "Jocul nu va fi similar"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/08/2022 la 20:35 GMT+3

Universitatea Craiova dispută joi, pe Ion Oblemenco, manșa retur a duelului cu Zorya Lugansk din turul 3 al Conference League. Oltenii sunt nevoiți să întoarcă scorul din tur, 1-0. Echipa ucraineană a rămas atentă la situația Craiovei, iar Patrick van Leewuen, antrenorul Zoryei, a vorbit despre schimbarea de antrenor.

Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Răzvan Rădulescu
Universitatea Craiova s-a calificat în turul 3 al Conference League, după ce a eliminat-o pe Vllaznia, din Albania, scor 4-1 la general. Acum, oltenii au o misiune mult mai grea, fiind obligați să întoarcă avantajul de un gol, obținut de Zorya Lugansk la Lublin.
Între timp, pe banca oltenilor a ajuns Mirel Rădoi, cel care i-a luat locul lui Laszlo Balint. Antrenorul ucrainenilor nu a rămas indiferent și a vorbit despre situația din lotul Universității. Partida de joi, 11 august, ora 20:30, dintre Universitatea Craiova și Zorya Lugansk este transmisă în format LIVETEXT pe Eurosport.ro

Antrenorul de la Zorya: "Va fi diferit"

Patrick van Leewuen a vorbit despre schimbarea care s-a produs pe banca Universității Craiova. Olandezul care o antrenează pe Zorya anticipează că lucrurile vor sta diferit față de cum au evoluat în Polonia, la Lublin.
"Cu siguranță va fi diferit, altfel nu trebuiau să schimbe antrenorul. Jocul nu va fi unul similar cu cel de săptămâna trecută. Cred că noul antrenor va face anumite schimbări", a declarat antrenorul olandez.
Deși, este de părere că Rădoi va schimba din punct de vedere tactic abordarea jocului, van Leewuen consideră că jucătorii săi sunt pregătiți să facă față oricărei modificări.
"Totuși, asta nu ne va influența jocul nostru. Intențiile noastre sunt clare, vrem să câștigăm, vrem să jucăm fotbal, să avem multe ocazii. Jucătorii sunt pregătiți astfel încât să poată reacționa vizavi de orice schimbare tactică", au fost cuvintele lui Patrick van Leewuen, citate de digisport.ro.
Citește și:
Universitatea Craiova a anunțat marți rezilierea contractului lui Laszlo Balint, iar după câteva ore, fostul selecționer al României, Mirel Rădoi, a fost prezentat oficial pe banca oltenilor. În vârstă de 41 de ani, Rădoi va debuta la Craiova în manșa retur a duelului cu Zorya, meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul de acces al grupelor Conference League.
Învingătoarea dintre Universitatea Craiova și Zorya Lugansk va juca la baraj cu câștigătoarea partidei dintre Lugano și Hapoel Beer Sheva. Israelienii sunt favoriți la calificare, după ce s-au impus, scor 2-0 în deplasarea din Elveția.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo