Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul lui Viking a prefațat returul din play-off-ul Conference League! Ce a spus despre FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 23/08/2022 la 09:40 GMT+3

FCSB și Viking se vor înfrunta joi în returul din play-off-ul Conference League. Înaintea partidei din Norvegia, antrenorul Morten Jensen a prefațat duelul, punctând că îi consideră pe români favoriți la calificarea în grupe.

FCSB - Viking

Credit imagine: facebook

FCSB a pierdut manșa tur din play-off-ul Conference League contra lui Viking, scor 1-2. Echipa lui Nicolae Dică a dominat de la un capăt la altul duelul de pe Arena Națională, dar norvegienii au fost mai eficienți și au marcat la singurele ocazii pe care le-au avut.
Joi, de la ora 20:00, roș-albaștrii vor da lupta decisivă pentru calificarea în grupele Conference League, în deplasare.
Înaintea partidei retur, antrenorul norvegienilor a vorbit despre așteptările pe care le are de la duelul care va avea loc la Stavanger. Morten Jensen a spus că, din punctul lui de vedere, FCSB este favorită la calificare, dar a punctat avantajul pe care îl au cei de la Viking, acela de a juca meciul decisiv pe teren propriu, în fața unui număr important de suporteri.
"Ei sunt în continuare mari favoriți. S-a văzut cât de mult ne-am chinuit acolo (n.r. la București). Va fi nevoie de o prestație de top a noastră pentru a ne putea califica, însă avem un punct bun de plecare după meciul din tur.
E fantastic că am ajuns în această situație. Am muncit din greu, iar acum avem șansa de a obține calificarea pe teren propriu. Ar fi un scenariu de vis", a declarat Morten Jensen, potrivit publicației Aften Bladet.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Citește și:

FCSB, favorită și în opinia jurnaliștilor din Norvegia

Presa din Norvegia consideră că vicecampioana României este favorită la calificare, iar asta ar însemna enorm pentru FCSB și din punct de vedere financiar, clubul urmând a încasa circa 3 milioane de euro pentru accederea în grupele Conference League.
Jurnaliștii nordici au relatat că rezultatul meciului de la București a fost unul mincinos și că Viking trebuie să se teamă pentru partida de pe teren propriu.
"Antrenorul Morten Jensen a indicat imediat după meci că românii încă mai sunt aproape favoriți pentru calificare și nu cred că este departe de adevăr. Chiar dacă Viking va juca acum pe teren sintetic, ceea ce adversarul probabil urăște intens, echipa are atât de mulți jucători buni care pot exploda în orice moment.
Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman. Inițial a făcut ravagii cu Viking. I-a învârtit pe cei de la Viking și a ajuns în situații periculoase. Într-un final au reușit să-l blocheze mai mult, dar dacă suntem complet sinceri a fost practic un jaf al fotbalului ce s-a întâmplat la București, în ciuda unui plan de joc bun. FCSB a trimis de două ori în bară și mult mai multe șanse decât Viking", au notat cei de la publicația Dagsavisen.
Partida dintre Viking și FCSB este programată joi, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVETEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo