Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a pierdut cu Sivasspor, după un meci controlat de ardeleni! Campioana e pe 3 în grupa G

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 17/09/2022 la 16:01 GMT+3

CFR Cluj s-a întâlnit cu Sivasspor, în cea de-a doua etapă a grupelor Conference League. Meciul a fost controlat în totalitate de ardeleni, dar Sivasspor a dat lovitura după o mare ocazie a campioanei României. CFR Cluj este pe locul 3 în grupa G.

CFR - Sivasspor 0-1

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
CFR Cluj și Sivasspor s-au întâlnit într-un meci din etapa a doua a grupelor Conference League. Înainte de startul partidei, în grupa G era egalitate perfectă, după ce meciurile din prima etapă s-au încheiat cu același scor, 1-1. Partida a fost în pericol să nu se dispute, Sivasspor fiind fără echipamentele de joc, după ce acestea nu au ajuns din Turcia.
Meciul a început cu o perioadă de tatonare, prima fază de poartă având loc în minutul 10. Muhar și-a încercat norocul, dar șutul său a fost unul slab, fără a creea mari probleme.
CFR Cluj a avut o șansă imensă de a deschide scorul la jumătatea primei părți. În urma unui corner, Yeboah a trimis în bară, mingea a revenit la Muhar, care a trimis-o dincolo de linia porții, dar arbitrul nu a sesizat. Mai mult, Vural respinsese cu mâna, dar CFR nu a primit nici măcar penalty.
Doar 3 minute mai târziu, Sivasspor a primit un penalty. Gradel nu a avut emoții, șutând ușor în partea dreaptă, pe jos. Scuffet a sărit în partea opusă, iar ardelenii se vedeau nevoiți să recupereze din nou, după ce, în partida cu Ballkani, au egalat în prelungiri.
Până la pauză, Muhar a fost aproape de a aduce egalarea, dar șutul său a trecut pe lângă. Partea secundă a găsit-o pe CFR în atac, încercând să preseze și să înscrie cât mai repede.
Citește și:

CFR Cluj se îndepărtează de primăvara europeană

Yeboah a fost primul care și-a încercat norocul, dar a irosit o nouă ocazie bună de a marca, șutul său fiind blocat de apărarea adversă. Cristi Manea a avut apoi o ocazie importantă, care le-a dat emoții oaspeților, dar portarul a respins în corner.
În minutul 81, Sivasspor a irosit o ocazie imensă. Angielski a rămas singur cu Scuffet, după ce defensiva lui CFR Cluj s-a poziționat slab, dar șutul său a trecut pe lângă. Păun a fost periculos cu 2 minute înainte de final, șutând puternic de la marginea careului. Mingea s-a dus sub bară, dar a fost respinsă în corner.
La finalul partidei, suporterii campioanei au strigat către Dan Petrescu, îndemnându-l să își dea demisia. Slavia Praga a câștigat chinuit în celălat meci din grupă, scor 3-2 cu Ballkani.
Bordeianu s-a accidentat în primul minut de prelunigri și a ieșit șchiopătând, îngreunând și mai mult situația de la echipa antrenată de Dan Petrescu. S-a terminat 0-1, iar pentru CFR Cluj urmează dubla cu Slavia Praga, cel mai greu adversar din grupa G.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo