Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a remizat alb la Maribor, iar calificarea în grupele Conference League se va juca în Gruia

Nicu Savin

Publicat 18/08/2022 la 23:13 GMT+3

CFR Cluj a terminat la egalitate prima manșă a play-off-ului Conference League contra slovenilor de la Maribor, scor 0-0. Astfel, calificarea în grupe se va juca peste o săptămână, în Gruia.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

După ce Craiova a terminat la egalitate cu Hapoel Beer Sheva, scro 1-1, nicin CFR Cluj nu a reușit să aducă o victorie românească în play-off-ul Conference League. Ardelenii au jucat în deplasare cu NK Maribor, iar partida s-a terminat fără goluri.
La fel ca în deplasările cu Puynik Erevan și Șahtior Soligorsk, campioana României a remizat alb și în Slovenia. Partida a fost una modestă, fără prea multe realizări ofensive pentru cele două echipe.

CFR Cluj, doar egal în deplasarea cu NK Maribor, din play-off-ul Conference League

CFR a avut prima ocazie a meciului, prin Jetfe, dar atacantul luat de la Farul nu a reușit să profite de o eroare în apărarea adversă și a șutat alături. Gazdele puteau deschide scorul în minutul 32, dar Scuffet a avut o intervenție salvatoare la șutul lui Bozic.
Repriza secundă nu a adus ocazii mai mari de gol, cele două formații fiind mai mult preocupate să nu piardă decât să-și apropie victoria. CFR a dominat teritorial, dar inspirația elevilor lui Dan Petrescu a lipsit în ultimii 30 de metri. În plan defensiv, ardelenii au jucat aproape perfect, iar când fundașii au fost depășiți, Scuffet a fost la post. Portarul italian a avut o parada de zile mari la șutul aceluiași Bozic din minutul 83, după care nu s-a mai întâmplat nimic notabil.
S-a terminat 0-0 și totul se va decide la returul de la Cluj-Napoca de joia viitoare. Până la acel meci, CFR Cluj va juca în etapa a 6-a din Superliga pe terenul celor de la FC Hermannstadt, emci programat duminică, de la ora 16:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo