Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB are un nou obiectiv în Conference League! Decizia luată de conducerea roș-albaștrilor

Bianca Dumitru

Actualizat 21/10/2022 la 13:19 GMT+3

FCSB mai are de disputat două meciuri în grupele Conference League. Înaintea ultimelor etape din această fază a competiției, conducerea roș-albaștrilor a stabilit un nou obiectiv pentru echipa lui Nicolae Dică.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB mai are de disputat două partide în grupele Conference League. Deși înainte de duelurile cu Silkeborg, conducerea clubului a anunțat că nu este interesată de această competiție, alegând să trimită rezervele pe teren în meciul tur din Danemarca, obiectivul echipei a fost schimbat.
Potrivit patronului roș-albaștrilor, FCSB trebuie să lupte pentru calificarea în primăvara europeană. Oficialul vicecampioanei României a transmis că, atâta timp cât mai sunt șanse ca echipa să treacă de grupe, jucătorii lui Nicolae Dică trebuie să facă tot posibilul pentru a merge mai departe.
Astfel, FCSB are obiectivul imediat de a se impune în returul cu Anderlecht. Această schimbare de plan a conducerii are la bază și sumele importante puse la bătaie.
Pentru o victorie în grupele Conference League, roș-albaștrii ar urma să primească 500.000 de euro, bani pe care patronul echipei vrea să îi încaseze după meciul de săptămâna viitoare.
Citește și:

CUM MAI POATE AJUNGE FCSB ÎN PRIMĂVARA EUROPEANĂ

Pentru roș-albaștrii urmează, în ultimele două etape ale grupelor Conference League, meciurile cu Anderlecht și West Ham, programate pe 27 octombrie și 3 noiembrie.
După înfrângerile cu scorul total de 0-10 în fața celor de la Silkeborg, FCSB își păstrează o mică șansă la calificarea în primăvara europeană. Acest lucru se datorează victoriei cu 2-1 a celor de la West Ham contra lui Anderlecht.
"Ciocănarii" au maxim de puncte și sunt aproape siguri de câștigarea grupei. Pe locul doi e Silkeborg, cu 6 puncte, iar pe 3 se află Anderlecht, cu 4 puncte. FCSB e ultima cu un singur punct, dar într-un scenariu SF ar putea termina pe locul doi.
Ca "minunea" să se producă, FCSB trebuie să câștige în deplasare cu Anderlecht și acasă cu West Ham, dar are nevoie și de jocul rezultatelor. Concret, West Ham trebuie să o învingă pe Silkeborg și danezii să piardă și acasă cu Anderlecht, în ultima etapă.
Astfel, FCSB ar avea 7 puncte, la fel ca belgienii, dar vicecampioana României ar merge în 16-imi grație rezultatelor mai bune din meciurile directe cu Anderlecht (în tur a fost 0-0).
Mai pe scurt, FCSB e obligată să ia 6 puncte în ultimele două meciuri, iar Silkeborg să nu ia niciun punct din confruntările cu West Ham și Anderlecht.
Partidele celor de la FCSB în grupele Conference League sunt transmise în format LIVE TEXT pe site-ul nostru Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo