Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Presa din Danemarca nu a menajat-o pe FCSB, după meciul cu Silkeborg! Ce au scris danezii

Alex Masgras

Publicat 14/10/2022 la 09:43 GMT+3

FCSB a pierdut și partida retur cu Silkeborg din grupele Conference League cu 0-5, la doar o săptămână de la înfrângerea din Danemarca. În urma acestei partide, presa daneză a descris perfect evenimentele petrecute pe Arena Națională joi seară.

FCSB - Silkeborg

Credit imagine: facebook

FCSB a suferit o nouă înfrângere la scor în fața celor de la Silkeborg. Danezii s-au impus și pe Arena Națională cu 5-0, asta după ce au câștigat cu același scor și partida de pe teren propriu. În această dublă, danezii s-au impus cu 10-0, fiind pe locul al doilea în topul celor mai rușinoase înfrângeri suferite în dublă manșă de o echipă din România.
La finalul partidei de pe Arena Națională, presa din Danemarca nu s-a ferit și a descris perfect evenimentele din a doua înfrângere la scor a echipei antrenate de Nicolae Dică:
"Sebastian Jorgensen a bătut ultimele cuie în sicriul celor de la FCSB când Silkeborg a câștigat din nou cu scorul de 5-0. Silkeborg a distrus-o a doua oară pe FCSB într-o săptămână, în Conference League, de această dată pe terenul lor", au scris danezii de la ni.dk.
Citește și:

Nicolae Dică nu se gândește să plece de la FCSB dubla de coșmar cu Silkeborg

După ce a pierdut și partida de pe Arena Națională cu 0-5, Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a declarat că nu se gândește la o despărțire de echipa roș-albastră. Dică a declarat că nu și-a pierdut încrederea în jucătorii săi și că se află pe drumul cel bun în campionat:
"E greu să ne explicăm un joc atât slab. Am pierdut din nou cu acelaşi scor. Aşteptam mai mult de la jucătorii mei, aşteptam o reacţie după meciul tur. Cei de la Silkebor au marcat la primele ocazii în ambele meciuri. Pentru mine este o umilinţă ce s-a întâmplat, nu avem o scuză din acest punct de vedere şi sunt foarte dezamăgit. Faţă de jocul de campioant am schimbat 5 jucători. S-a văzut şi în această seară că cei care au intrat nu se ridică la nivelul celor care au jucat în campionat.
Sunt dezamăgit când văd că greşim pase scrute, că nu putem să facem o preluare. Până la urmă aceştia sunt jucătorii. Am reuşit o calificare în grupe, o calificare, am încredere în ei. În campionat ne-am redresat. N-aș spune că este un dezastru. Dezastrele sunt altele. Când pierzi pe cineva, un război nuclear... Este clar că nu va fi uşor, dar avem 3 zile la dispoziţie în care să pregătim următorul meci. Dacă reuşeam să marcăm la 2-0, poate reuşeam să scoatem un rezultat pozitiv.
Nu m-am gândit să plec. Și cât am fost jucător am fost puternic, am trecut prin momente dificile. Am încredere în jucători, în campionat suntem pe drumul bun. Eu sunt alături de jucători, am încredere în ei. Nu mă bate gândul să plec în momentul acesta.", a spus Dică la Pro Arena.
Clasamentul grupei
  • 1.West Ham - 12 puncte
  • 2.Silkeborg - 6 puncte
  • 3.Anderlecht - 4 puncte
  • 4.FCSB - 1 punct
Pentru FCSB urmează partida din Superligă cu UTA. În campionat, echipa antrenată de Nicolae Dică se află pe locul 12, cu 14 puncte în 11 partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo