Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rareș Ilie a văzut "iadul" înainte de Nice - Koln! Incidente grave între fanii celor două echipe

Nicu Savin

Actualizat 08/09/2022 la 23:28 GMT+3

Rareș Ilie a fost rezervă neutilizată în duelul dintre Nice și FC Koln, scor 1-1, în prima etapă din grupele Conference League. Înainte de meci, românul a fost martor la incidentele grave dintre fanii celor două echipe, în urma cărora un suporter a căzut de la mare înălțime și se află în stare gravă.

Fanii lui Nice și cei ai lui FC Koln au creat haos înainte de meciul din Europa League

Credit imagine: Eurosport

Rareș Ilie nu a jucat niciun minut în partida dintre Nice și FC Koln, din prima etapă a grupelor Conference League, dar a fost martorul unor incidente grave între fanii celor două echipe. Partida din Franța a început cu 55 de minute întârziere și s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
Luptele dintre suporteri au început încă din timpul zilei. Fanilor germani li s-a alăturat un grup numeros de suporteri ai lui PSG, cele două galerii fiind înfrățite, iar aceștia au distrus magazinul oficial al celor de la Nice.

De violents incidents ont éclaté entre supporters de Nice et de Cologne jeudi à l'Allianz Riviera

Meciul Nice - FC Koln, marcat de incidente grave între suporteri

Înainte de startul partidei, suporterii oaspeților au părăsit zona care le era rezervată și s-au îndreptat spre peluza gazdelor, începând o bătaie generală. Oamenii de ordine au fost luați prin surprindere și au reușit cu greu să oprească haosul din tribune.
Conform L'Equipe, în focul luptei un suporter al oaspeților a căzut de la mare înălțime și se află în stare gravă la spital.
În ultima vreme, incidentele din tribune la meciurile din Franța au devenit o obișnuință. Chiar fanii lui Nice au fost implicați în mai multe episoade de acest gen în sezonul precedent, cel mai grav fiind cel de la meciul cu Olympizque Marseille, când Dmitri Payet a fost lovit de o sticlă din tribune și partida a fost oprită.
Cel mai probabil, cele două echipe vor fi sancționate drastic de UEFA, forul european arătând de-a lungul timpului că nu tolerează un astfel de comportament al suporterilor. Din aceeași grupă cu Nice și FC Koln mai fac parte și Partizan Belgrad și Slovacko, care au remizat și ele în prima etapă, 3-3. Ținând cont de antecedentele fanilor de la Partizan, cluburile organizatoare trebuie să fie extrem de exigente la restul partidelor din această grupă pentru ca evenimente precum cel de pe Riviera Allianz să nu se mai repete.
De violents incidents ont éclaté entre supporters de Nice et de Cologne jeudi à l'Allianz Riviera
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo